Închide meniul

Liderul galeriei Rapidului, atac cu talpa la Daniel Niculae: „Să plece! Nu e clubul lui”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2023, 10:54

Reclamă
Liderul galeriei Rapidului, atac cu talpa la Daniel Niculae: „Să plece! Nu e clubul lui

Liderul galeriei Rapidului a spus că nu e momentul ca Marius Şumudică să vină acum la Rapid

„Bocciu”, în timpul unui interviu / Captură AntenaSport

Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, a lansat un atac cu talpa la Daniel Niculae. Discursul fără precedent vine după ce Marius Şumudică a spus că nu va lucra niciodată cu actualul preşedinte al clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ungurean, cunoscut şi ca „Bocciu”, îi transmite lui Daniel Niculae să lase orgoliile deoparte şi să îl numească pe Marius Şumudică antrenor la Rapid. În caz contrar, liderul suporterilor e de părere că acesta trebuie să plece din club. Italianul Cristiano Bergodi a fost alegerea clubului pentru postul de antrenor principal.

Liderul galeriei Rapidului, atac cu talpa la Daniel Niculae

Niculae nu ar trebui să își pună orgoliul propriu înaintea Rapidului. Nu cred că asta se întâmplă. Eu vreau să cred că Niculae e destul de echilibrat încât să ia cea mai bună decizie pentru rapidiști. (n.r. dacă face cum a făcut cu Burcă și amenință că pleacă dacă vine Șumudică?).

Dacă face astfel de lucruri Nico, eu zic că ar cam fi timpul să plece și el de la Rapid că și el e angajat la Rapid. Nu e Rapidul lui Niculae”,a spus Liviu Ungurean pentru prosport.ro.

Marius Şumudică, după ce s-a aflat că Bergodi a semnat cu Rapid

Marius Şumudică a reacţionat după ce s-a aflat că Bergodi a semnat cu Rapid. Liber de contract, antrenorul a mărturisit că i-ar fi plăcut să antreneze formaţia lui de suflet.

Reclamă

Aceleaşi informaţii le am şi eu (n.r.: că a semnat Bergodi). Le mulţumesc celor care au vorbit de mine la superlativ: Dani Coman, Dinu Gheorghe, Florin Prunea, Ionel Dănciulescu. Suporterilor trebuie să le mulţumesc. Am văzut că eram favorit să preiau Rapidul. Din informaţiile pe care le am, a semnat Cristiano Bergodi. Îi urez baftă, să reuşească, să termine în primele 3, dacă nu să ia titlul.

Am avut o discuţie cu Daniel Niculae, m-a sunat că nu are nimic împotriva mea, să fim ok, că îşi doreşte să ia campionatul cu cineva care are sânge vişiniu, ca şi el.

După 15 minute am înţeles că au semnat cu Cristiano Bergodi. Am înţeles că au vorbit şi cu Daniel Pancu. Senzaţia a fost că Daniel Niculae nu ar avea nimic împotrivă, dar există un grup care nu mă doreşte la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Nici nu ştiu cum să mă exprim. Nici nu ştiu ce simt în momentul de faţă. Rar mi-a fost dat să aud ca un om ca Prunea să vorbească aşa de mine. Danciu, la fel. Hai, că Dani Coman a lucrat cu mine. Prea multă pozitivitate din partea unora şi o adversitate din partea altora. Nu m-am propus la Rapid, dar am simţit că planetele se aliniaseră. Eram liber de contract, ştiam de Mutu de câteva zile (n.r.: că va pleca).

A fost această şansă de a antrena Rapidul, conducerea a decis, mai departe, le urez baftă”, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și