Închide meniul

Liderul galeriei Rapidului, mesaj dur înaintea derby-ului cu FCSB: „Au mentalitate de turmă, cu CSA Steaua ne-am înțeles”

Alex Ioniță Publicat: 3 noiembrie 2023, 17:53

Reclamă
Liderul galeriei Rapidului, mesaj dur înaintea derby-ului cu FCSB: Au mentalitate de turmă, cu CSA Steaua ne-am înțeles”

Liderul galeriei Rapidului, mesaj dur înaintea derby-ului cu FCSB

Fanii Rapidului, în timpul unui meci/ Hepta

Liderul galeriei Rapidului a transmis un mesaj dur înaintea derby-ului cu FCSB. Liviu Ungurean s-a declarat revoltat de faptul că fanii echipei din Giulești au primit puține bilete pentru duelul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB și Rapid este programat duminică, de la ora 20:30. Duelul din etapa a 15-a a Ligii 1 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Liderul galeriei Rapidului, mesaj dur înaintea derby-ului cu FCSB. A făcut o comparație cu CSA Steaua

Înaintea partidei de duminică, liderul galeriei rapidiste a vorbit despre numărul de bilete pe care fanii din Giulești le-au primit pentru meciul de pe Arena Națională.

Liviu Ungurean a menționat faptul că celor de la FCSB le este frică de suporterii rapidului, pentru că, formația din Giulești are parte de un grup de fani care cântă și care sunt prezenți la toate meciurile echipei.

Totodată, acesta a făcut o comparație cu CSA Steaua și a menționat înțelegerea dintre galeria rapidului și cea a formației „militare”, de la partida din Cupa României, care s-a încheiat cu scorul de 0-0:

Reclamă

„E clar, le e frică de noi! Suntem o galerie de bărbați, care cântă, lor le vin suporteri de prin țară, care nu au treabă cu așa ceva. Cu CSA Steaua am putut să ne înțelegem, acolo s-a predat o lecție de mentalitate ultras, peluză contra peluză, dar ăștia de la FCSB au mentalitate de turmă.

Ar fi trebuit, normal, să ne dea toată peluza, câștigau și bani, era și atmosferă. Dar nu au vrut, ei cred că așa o să ne domine. N-au nicio șansă! Asta e, mergem la luptă, să ne încurajăm echipa! Noi o însoțim peste tot, am dovedit că suntem cea mai puternică și frumoasă galerie”, a spus liderul galeriei rapidiste, potrivit gsp.ro.

Potrivit informațiilor oferite de sursa citată anterior, cei de la Rapid au primit doar un număr de 2.400 de bilete și va ocupa un loc în peluză la inelul 3 al Arenei Naționale. Astfel, cei de la FCSB le-au oferit giuleștenilor numărul minim de bilete permis de regulament, anume 5% din capacitatea stadionului.

Reclamă 4 / 0/3

Sebastian Colţescu va arbitra FCSB – Rapid

Sebastian Colţescu va arbitra capul de afiş al etapei cu numărul 15 din Liga 1. Duminică seară, pe Arena Naţională, FCSB va juca împotriva celor de la Rapid.

Pentru această partidă, CCA a decis să delege un arbitru care nu se mai află pe lista FIFA, dar care are o vastă experienţă în Liga 1. Potrivit sursei menționate, partida de pe Arena Naţională va fi arbitrată de Sebastian Colţescu. În luna noiembrie 2022, Sebastian Colţescu a arbitrat partida dintre FCSB şi Rapid de pe Arena Naţională, câştigată de formaţia roş-albastră cu 3-1.

Arbitrul din Craiova este arbitrul cu cele mai multe meciuri oficiate în prima ligă dintre „centralii” în activitate. Colţescu va bifa pe Arena Naţională meciul cu numărul 376 al carierei în primul eşalon, el fiind urmat în acest top de Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan cu 335 de meciuri, respectiv 300 de meciuri.

Sebastian Colţescu este foarte aproape de a ocupa şi prima poziţie all-time în ceea ce priveşte numărul de meciuri arbitrate în Liga 1. Alexandru Tudor, arbitru retras din activitate, a oficiat 381 de partide. Astfel, Colţescu mai are nevoie de 6 meciuri arbitrate pentru a ocupa prima poziţie în acest top.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și