Închide meniul

Sebastian Colţescu va arbitra FCSB – Rapid! Ovidiu Haţegan îl va ajuta din camera VAR

Alex Masgras Publicat: 2 noiembrie 2023, 16:07

Reclamă
Sebastian Colţescu va arbitra FCSB – Rapid! Ovidiu Haţegan îl va ajuta din camera VAR

Sebastian Colţescu va arbitra FCSB - Rapid

Sebastian Colţescu, alături de Cristi Săpunaru şi Darius Olaru, înainte de FCSB - Rapid / Profimedia

Sebastian Colţescu va arbitra FCSB – Rapid. Arbtitrul de 46 de ani din Craiova va conduce meciul de pe Arena Naţională, în timp ce Ovidiu Haţegan îl va ajuta din camera VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CCA a ales ca derby-ul etapei cu numărul 15 să fie condus de un arbitru care nu se mai află pe lista FIFA, dar care are o vastă exeprienţă în Liga 1. Acesta va bifa al 376-lea meci din primul eşalon al fotbalului românesc, fiind arbitrul în activitate cu cele mai multe meciuri oficiate.

Sebastian Colţescu va arbitra FCSB – Rapid

Sebastian Colţescu va arbitra capul de afiş al etapei cu numărul 15 din Liga 1. Duminică seară, pe Arena Naţională, FCSB va juca împotriva celor de la Rapid.

Pentru această partidă, CCA a decis să delege un arbitru care nu se mai află pe lista FIFA, dar care are o vastă experienţă în Liga 1. Potrivit gsp.ro, partida de pe Arena Naţională va fi arbitrată de Sebastian Colţescu. În luna noiembrie 2022, Sebastian Colţescu a arbitrat partida dintre FCSB şi Rapid de pe Arena Naţională, câştigată de formaţia roş-albastră cu 3-1.

Arbitrul din Craiova este arbitrul cu cele mai multe meciuri oficiate în prima ligă dintre „centralii” în activitate. Colţescu va bifa pe Arena Naţională meciul cu numărul 376 al carierei în primul eşalon, el fiind urmat în acest top de Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan cu 335 de meciuri, respectiv 300 de meciuri.

Reclamă

Sebastian Colţescu este foarte aproape de a ocupa şi prima poziţie all-time în ceea ce priveşte numărul de meciuri arbitrate în Liga 1. Alexandru Tudor, arbitru retras din activitate, a oficiat 381 de partide. Astfel, Colţescu mai are nevoie de 6 meciuri arbitrate pentru a ocupa prima poziţie în acest top.

Cristiano Bergodi, cu gândul la derby-ul cu FCSB, după remiza cu CSA Steaua: „Nu ne vom prezenta ca victime!”

Cristiano Bergodi este cu gândul la derby-ul cu FCSB, după remiza cu CSA Steaua. Antrenorul Rapidului s-a declarat nemulţumit de egalul înregistrat cu „militarii” în Cupa României, însă a mărturisit că echipa sa se va pregăti pentru duelul „de foc” de pe Arena Naţională, cu trupa lui Elias Charalambous.

„Nu am făcut un meci reuşit. Trebuia să câştigăm, nu am jucat aşa bine cum trebuia să o facem. Eu nu vorbesc de jucători, mă bazez pe ei. Am un lot bun, vom vorbi după acest meci. Trebuie să jucăm mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

Lipsesc Rrahmani şi Petrila, nu pot să mă gândesc ce va fi fără ei, mă gândesc doar la soluţii. Asta e, s-a întâmplat să se accidenteze, am avut ghinion, vom prezenta o echipă competitivă pe Arena Naţională, cu FCSB.

În seara asta, trebuia să câştigăm, cu tot respectul pentru CSA Steaua. Vom juca acasă cu CFR Cluj, în ultima etapă. Ei vor juca cu U Cluj, ne luptăm pentru primul loc.

E un derby, un meci foarte important, dar nu decisiv pentru campionat. E frumos să trăim un derby, mai sunt trei zile. Astăzi e păcat că nu am câştigat.

Au jucat jucătorii care au jucat mai puţin, dar nu mă îngrijorez, vom avea o echipă competitivă, nu ne vom prezena ca victime. Cîrjan ţtie ce îi trebuie, am vorbit cu el, are tehnică bună, dar vine dintr-un mediu dificil, nu e uşor pentru un tânăr, trebuie să crească”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și