Închide meniul

Dănuţ Lupu, declaraţii surprinzătoare înainte de Rapid – Dinamo: „Nu l-aş numi derby!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2023, 20:32

Dănuţ Lupu, declaraţii surprinzătoare înainte de Rapid – Dinamo: „Nu l-aş numi derby!

Dănuţ Lupu, declaraţii surprinzătoare înainte de Rapid - Dinamo

Dănuţ Lupu, în timpul unui meci / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Dănuţ Lupu a oferit declaraţii surprinzătoare, înainte de Rapid – Dinamo. Fostul internaţional consideră că meciul dintre cele două echipe nu este un derby, având în vedere situaţia financiară a celor două formaţii, cât şi locul din clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Dinamo se va desfăşura în etapa a opta din Liga 1. Partida va avea loc în această seară, de la 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Dănuţ Lupu, declaraţii surprinzătoare înainte de Rapid – Dinamo

Dănuţ Lupu a analizat pe larg duelul dintre Rapid şi Dinamo. Fostul internaţional a declarat că giuleştenii sunt cu „trei ani” în faţa rivalei alb-roşii, având în vedere şi faptul că trupa lui Ovidiu Burcă abia a promovat în Liga 1.

De asemenea, Lupu a mai declarat că Dinamo a surprins pe toată lumea, după parcursul bun din ultimele etape. „Câinii” sunt neînvinşi de patru etape, şi au obţinut calificarea şi în grupele Cupei României.

Lupu a mai declarat că Dinamo are în continuare mare nevoie de un investitor care să rezolve problemele financiare ale clubului.

Reclamă

„Un derby pe care eu nu l-aș numi Derby. Eu am spus de foarte mult timp că într-un derby joacă locul 1 cu locul 2. Rapid are vreo doi, trei ani înaintea lui FC Dinamo. Dinamo abia a promovat din Liga a 2-a.

Rapid cât de cât are doi, trei ani de Liga 1, au scăpat de problemele financiare. Are doi patroni, din care unul încearcă să facă ceva. Nu șiu cât de bine, dar atâta timp cât tot aduci jucători, înseamnă că e un lucru bun.

La Dinamo, știe toată lumea problemele pe care le au. Puțină lume se aștepta să facă atâtea puncte, îi felicit. Dar eu cred că cea mai mare problemă a lui Dinamo nu e rezolvată.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să găsească un om potent să îi aducă undeva la zero, atunci Dinamo va fi iar o echipă foarte puternică. Eu tot sper din trei echipe Dinamo să reușim să facem una extraordinar de bună. Ca Dinamo să facă iar o echipă superputernică”, a declarat Dănuţ Lupu, pentru iamsport.ro.

Prima pe care au pregătit-o oficialii din Giuleşti, dacă Rapid o va învinge pe Dinamo

Oficialii din Giuleşti au prima pregătită pentru jucători, în cazul în care Rapid o va învinge pe Dinamo. Victor Angelescu a dezvăluit că fotbaliştii lui Cristiano Bergodi vor fi răsplătiţi, în cazul în care se vor impune în derby-ul cu rivalii alb-roşii.

„Cu prima suntem 100% pregătiți, măcar să câștige ei. Nu știu exact cât e, se ocupă Daniel Niculae, dar bănuiesc că e 30.000, e făcută public, nu știu să vă zic 100%, dar probabil e în jurul acelei sume. Noi avem o grilă de premiere în funcție de adversar, nu o știu pe dinafară, dar probabil că e în jur de 30.000 de euro.

Dinamo figurează sus pentru că e și un derby de tradiție. Mie mi-a plăcut cum a arătat Dinamo. E pe un loc ok, jocul a arătat bine, nu văd de ce am trata-o ca pe o echipă din subsolul clasamentului”, a declarat Victor Angelescu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și