Închide meniul

„Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment

Alex Ioniță Publicat: 4 mai 2024, 13:48

Reclamă
„Lipsă totală de respect! Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment

Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj!

Fanii lui Rapid, în timpul unui meci / Hepta

Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Ultrașii din Giulești au anunțat că nu își vor susține favoriții la duelul din etapa cu numărul 8 a playoff-ului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleștenii nu mai au niciun obiectiv în acest sezon, având în vedere că nu mai pot obține nicio poziție care să ducă în cupele europene. Dan Șucu a început deja revoluția la echipă, dar suporterii sunt în continuare nemulțumiți.

Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj!

Liderii Peluzei Nord au publicat un comunicat pe rețelele de socializare în care au anunțat faptul că galeria nu va fi prezentă la meciul cu CFR Cluj.

Aceștia au mențioant faptul că sunt nemulțumiți de deciziile luate de cuonducere, dar și de atitudinea jucătorilor, mai ales a lui Paul Iacob, care a sărit la bătaie cu fanii, după 1-2 cu Univeristatea Craiova.

Totuși, cea mai mare problemă a suporterilor rămâne legată de rezultatele slabe înregistrate de giuleșteni, în acest play-off.

Reclamă

„În atenția tuturor rapidiștilor, anunțăm că Peluza Nord a decis, împreună cu toate grupurile oficiale organizate din țară, să nu se prezinte la partida din Gruia. Rapid este un club stabil financiar, care oferă tuturor jucătorilor posibilitatea de a progresa într-un mediu benefic, susținuți de cei mai pătimași suporteri din România.

Cunoaștem toți ce înseamnă spiritul Rapidului, ce reprezintă Giuleștiul, iar în contextul în care reprezentanții din teren au avut parte de susținere necondiționată din tribune, cât și din partea conducerii, este o totală lipsă de respect să riposteze cu aroganță sau violență, în casa noastră, după ce prestațiile fotbalistice au fost batjocoritoare la adresa clubului și a întregii suflări rapidiste”

Peluza Nord Rapid: „Suporterii rapidiști trebuie respectați”

„Indiferent că vorbim de Peluza Nord sau o altă zonă a stadionului, suporterii rapidiști trebuie respectați, mai ales în condițiile în care au cântat neîncetat, indiferent de rezultate, pentru niște jucători cu caractere îndoielnice, care pun orgoliile personale și interesele mai presus de binele Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Atitudinea delăsătoare și superficialitatea etalată, după ce au măturat pe jos cu încrederea și speranțele rapidiștilor, sunt îngrijorătoare deoarece se manifestă la nivel general în rândul lotului, aspect alarmant într-un club cu obiectivele Rapidului.

Avem încredere în conducere și sperăm că se vor lua deciziile potrivite pentru sezonul viitor. Ediția actuală este terminată pentru noi, iar orice altă perspectivă este eronată sau deluzorie”, a fost anunțul făcut de Peluza Nord Rapid, pe Facebook.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet Vezi toate știrile
Citește și