Închide meniul

Lista „neagră” a lui Dan Petrescu. Cei 11 jucători care au plecat sau sunt pe punctul de a se despărţi de campioana CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2022, 11:21

Lista „neagră a lui Dan Petrescu. Cei 11 jucători care au plecat sau sunt pe punctul de a se despărţi de campioana CFR Cluj

Cum arată "lista neagră" a lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Dan Petrescu este campion cu CFR Cluj / Hepta

S-a aflat care este lista „neagră” a lui Dan Petrescu. CFR Cluj a câştigat al cincilea titlu la rând în Liga 1, dar se pregăteşte o nouă schimbare masivă a lotului. Nu mai puţin de 11 jucători şi-au făcut deja bagajele sau sunt pe punctul de a pleca de la campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” a anunţat deja că a trimis conducerii clubului lista cu fotbaliştii pe care îşi doreşte în Gruia. Vor fi şi plecări masive de la echipa care a câştigat trofeul Ligii 1 cu două etape înainte de final.

Cum arată lista „neagră” a lui Dan Petrescu

Billel Omrani a anunţat că nu îşi va mai prelungi contractul cu CFR Cluj chiar la sărbătoarea câştigării titlului. „A fost ultimul meu meci aici”, a declarat atacantul francez care a înscris cinci goluri în ultima ediţie de campionat. A fost prima plecare din lotul feroviarilor.

Omrani, Susic şi Sigurjonsson s-au despărţit deja de CFR Cluj, iar Bouhenna, Rodriguez, Ciobotariu, Fofana, Dimitrov şi Butean sunt pe lista disponibilizaţilor. De asemenea, n-ar fi exclus să plece şi Cvek. În plus, Roger este şi el unul dintre jucătorii care ar putea părăsi echipa„, anunţă digisport.ro.

Şi cei mai buni jucători ai CFR-ului ar putea pleca în această vară, dacă vor primi o ofertă care să fie pe placul lui Neluţu Varga. Otto Hindrich, Claudiu Petrila, Gabriel Debeljuh, Andrei Burcă şi Nana Boateng au impresionat şi există interes pentru ei.

Reclamă

Avem discuții cu cluburi importante. Avem jucători de care alte echipe sunt interesate: Claudiu Petrila, Otto Hindrich, Gabriel Debeljuh, Andrei Burcă. Hindrich are o problemă minoră. Nu e nimic grav, dar trebuie rezolvată.

Multe cluburi sunt interesate și de Boateng, dar suma e mult mai mare și deocamdată rămâne la noi. Suma lui Petrila nu este mică, în niciun caz. Nu dau cifre„, a declarat Cristi Balaj pentru sursa citată anterior.

Dan Petrescu, analiză „la sânge” a lotului lui CFR Cluj

Dan Petrescu a făcut o analiză a lotului şi a anunţat ce fotbalişti îşi doreşte. „Bursucul” aşteaptă ca, la reunirea echipei, să aibă la dispoziţie jucători noi.

Reclamă 4 / 0/3

Avem o idee ce jucători vrem. A plecat Susic, care termină contractul. Omrani și Hoban pleacă, termină contractul. Dimitrov, Lovro și Neguț au venit împrumut, termină împrumutul.

Deja sunt foarte mulți jucători care termină contractul și pleacă. Acum trebuie să ne orientăm, să luăm 7-8 jucători. Vreau fotbaliști care au jucat anul trecut și care au mai câștigat trofee înainte”, a declarat Dan Petrescu, potrivit sport.ro.

CFR Cluj începe „revoluţia” pe piaţa transferurilor

Preşedintele ardelenilor a anunţat şi ce mutări pregăteşte campioana României, care va încerca din nou să atace grupele UEFA Champions League.

CFR Cluj și-a asigurat matematic titlul, cu o etapă înainte de finalul sezonului 2021-2022. A învins-o pe Universitatea Craiova, în Gruia, scor 2-1, și trofeul rămâne la Cluj-Napoca.

Noi deja am început perioada de transferuri, a fost important să terminăm pentru că aceşti jucători nu meritau să fie implicaţi. Marea majoritate a jucătorilor vor rămâne. Vor mai veni alţi patru jucători tineri excelenţi, extrem de talentaţi. Reţeta Traore a funcţionat. În paralel avem şi jucători care au confirmat, care sunt căpitani de echipă din străinătate şi care au meciuri în cupele europene”, a declarat Cristi Balaj după ce a devenit campioana Ligii 1.

Nana Boateng a deschis scorul în derby-ul cu Universitatea Craiova. Mijlocaşul defensiv l-a impresionat pe preşedintele campioanei. „Am 16 ani de arbitraj în Liga 1, eu nu am văzut un jucător atât de bun ca Boateng. Eu l-aş titulariza”, a spus oficialul ardelenilor despre fotbalistul cotat la 900.000 de euro pe site-urile de specialitate.

Reclamă
Recomandări
  • Lista „neagră” a lui Dan Petrescu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
Vezi toate știrile
Citește și