Închide meniul

„Lista neagră” de la Rapid! Ce jucători ar urma să plece din Giulești la finalul sezonului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 aprilie 2023, 20:25

Lista neagră” de la Rapid! Ce jucători ar urma să plece din Giulești la finalul sezonului

Victor Angelescu şi Daniel Niculae pun presiune pe Adi Mutu

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

S-a aflat „lista neagră” de la Rapid. Giuleștenii traversează o perioadă extrem de tensionată, după ce au ajuns la șase meciuri fără victorie în Liga 1. În acest context, Adrian Mutu s-ar fi decis deja la ce jucători să renunță în vară, la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se pregătește de duelul cu FCSB. Meciul va avea loc duminică, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

„Lista neagră” de la Rapid! Ce jucători ar urma să plece din Giulești

Patru jucători ar urma să plece de la Rapid, la finalul sezonului. Conform playsport.ro, Adrian Mutu ar fi nemulțumit de Valentin Costache, Paul Iacob, Florin Ștefan și Damien Dussaut, iar toți at urma să părăsească echipa la finalul actualei stagiuni.

Este de menționat, totodată, că toți cei patru jucători aflați pe „lista neagră” la Rapid ar urma să plece de la echipa după doar un sezon petrecut în Giulești.

Sursa menționată mai sus mai anunță faptul că și Antonio Sefer ar urma să plece de la Rapid. În cazul acestuia, oficialii din Giulești țintesc să obțină o sumă considerabilă în schimbul transferului său. Sefer a fost aproape de o plecare și în iarnă, însă transferul său la Zulte Waregem a picat pe ultima sută de metri.

Reclamă

Giuleștenii țintesc să obțină minim 600.000 de euro în schimbul lui Antonio Sefer, cel care a fost jucător de bază la trupa lui Adrian Mutu, în acest sezon.

Adi Mutu, băgat în şedinţă de şeful galeriei înainte de Rapid – FCSB

Adi Mutu a fost băgat în şedinţă de şeful galeriei înainte de derby-ul Rapid – FCSB, din etapa a 5-a a Ligii 1. Totul după ce antrenorului giuleştenilor i s-a cerut demisia la finalul înfrângerii cu Universitatea Craiova, scor 1-3.

100% vom susţine echipa şi atât. Noi am intrat în săptămâna în care jucăm cu FCSB şi vrem să facem abstracţie de toate discuţiile şi problemele. Să lăsăm meciul să se desfăşoare normal. Vreau să ne comportăm aşa cum o face galeria Rapidului de ani de zile: dragoste, respect, noi nu vrem tensiuni. Avem tot dreptul să ne strigăm nemulţumirile atunci când suntem nemulţumiţi. Nu vrem să destabilizăm noi.

Reclamă 4 / 0/3

Şi nici nu aş vrea să se mute criza de la echipă pe umerii suporterilor. Noi vom susţine Rapidul, nu vom mai discuta acest subiect. Mutu este antrenorul echipei, conducerea îl susţine, noi mergem să susţinem Rapidul. Să fie sănătoşi, este business-ul lor, nu vreau să intru în detalii. Este alegerea dumnealor să îl susţină în continuare. Nu ne vom război cu nimeni. Este alegerea noastră dacă mergem sau nu la stadion.

Dacă ei nu produc fotbal în continuare şi continuă rezultatele proaste, vom sta acasă lângă familiile noastre. Asta este viaţa. Decât să merg la circ, mai bine iau copii cu mine şi îi duc să vadă animalele la circ.

Eu cred că ceea ce s-a întâmplat la Craiova a fost normal. Nu cred că a fost ceva ieşit din comun. Toată lumea a făcut o conspiraţie. S-au deranjat. Eu susţin aceeaşi idee. Toată lumea îşi doreşte pe stadion consumatori, nimeni nu îşi mai doreşte galerie. Asta pentru că deranjează galeria când nu sunt rezultate. Când preiei o echipă cu atât de mulţi suporteri, se cam joacă cu sentimentele fanilor.

Noi nu suntem consumatori, suntem suporteri. Ei pentru business îşi doresc consumatori. Aplaudaci, care să stea jos, să consume pop corn, să tacă din gură, să nu îşi spună niciodată părerile. Să mănânce pop corn şi să plece acasă”, a spus Liviu Ungurean la fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și