Închide meniul

FC Argeș – CFR Cluj 0-6 | Campioana a făcut instrucţie la Piteşti şi pune presiune pe FCSB! Echipa lui Dan Petrescu, victoria sezonului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 mai 2022, 22:22

FC Argeș – CFR Cluj 0-6 | Campioana a făcut instrucţie la Piteşti şi pune presiune pe FCSB! Echipa lui Dan Petrescu, victoria sezonului

CFR Cluj va evolua în preliminariile UEFA Champions League

CFR Cluj, bucurie după marcarea unui gol / Hepta

FC Argeș – CFR Cluj 0-6. Campioana României a făcut instrucţie cu „vulturii” şi pune presiune pe rivala FCSB. Echipa lui Dan Petrescu a reuşit victoria sezonului în faţa grupării din Trivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României a deschis scorul prin Adrian Păun, în minutul 3, care a reuşit primul gol al sezonului cu un şut deviat. A doua reuşită a venit după ce Ciprian Deac a transformat o lovitură de la 11 metri, în minutul 20.

CFR Cluj, victoria sezonului

Cristi Manea şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor după ce a reuşit golul carierei. Fundaşul a punctat cu un şut cu exeriorul de la aproximativ 25 de metri.

A patru reuşită a venit în minutele de prelungiri, când Gabriel Debeljuh l-a învins pe Greab. Acelaşi Debeljuh a făcut „dubla” în minutul 60.

„Perla” Claudiu Petrila a închis tabela, în minutul 87, iar gruparea din Gruia a reuşit victoria sezonului.

Reclamă

În urma acestui succes, CFR Cluj se află pe primul loc în play-off, cu 54 de puncte. Rivala FCSB ocupă locul secund, cu 49 de puncte, dar şi un meci în minus. Universitatea Craiova completează podiumul, cu 45 de puncte. Mâine seară, roş-albaştrii şi oltenii se vor întâlni în derby-ul etapei.

FC Argeș – CFR Cluj 0-6

Min. 90: Fluier final la Piteşti! FC Argeş – CFR Cluj s-a terminat 0-6. 

Min. 87: GOOOL CFR Cluj! Claudiu Petrila a punctat şi el. Jucătorii lui Dan Petrescu sunt de neoprit la Piteşti.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 60: GOOOL CFR Cluj! Debeljuh a reuşit „dubla”.

Min 45+1: GOOOL CFR Cluj! Debeljuh a marcat al patrulea gol al campioanei României. Greab n-a avut nicio şansă.

Min. 37: GOOOL CFR Cluj! Cristi Manea marchează ptimul gol din acest sezon cu „torpilă” din marginea careului.

Min. 20: GOOOL CFR Cluj! Ciprian Deac a dus scorul la 2-0 din lovitură de la 11 metri.

Min 2. GOOOL CFR Cluj! Adrian Păun a deschis scorul, cu un șut deviat!

Min 1. A început meciul din Trivale!

Update 19.20: Echipele de start:

Reclamă

FC Argeș: Greab – Viana, Dobrosavlevici, Boldor, Mușat – Raynov, Honciu – Ișfan, Palic, Dumitrașcu – G. Ganea

Rezerve: Micle – Tofan, Turda, Latovlevici, Meza Colli, I. Șerban, Cr. Dumitru, Fatai, Arias

Antrenor: Andrei Prepeliță

CFR Cluj: Letica – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Deac, Boateng, Bordeianu – Păun, Debeljuh, Birligea

Rezerve: Hindrich – Fl. Ștefan, Yuri, Cvek, Chipciu, Petrila, Omrani, Neguț, Dugandzic

Antrenor: Dan Petrescu

CFR Cluj are doar două puncte în fața FCSB-ului, cu trei etape înainte de final. Echipele lui Toni Petrea și Dan Petrescu se vor duela în ultima etapă a campionatului. Meciul ar putea fi cu titlul pe masă.

Gigi Becali: „Luăm titlul doar dacă vrea Dumnezeu!”

Chiar dacă FCSB „a topit” o diferență de 14 puncte față de CFR Cluj, Gigi Becali are emoții în lupta la titlu. Latifundiarul din Pipera crede că roș-albaștrii pot deveni campioni doar cu ajutor Divin.

„E posibil orice. Să fie ce vrea Dumnezeu. E posibil să nu mai conteze ultima etapă. Ei joacă cu Argeș, noi jucăm cu Craiova. Apoi joacă ei cu Craiova și noi cu Voluntari. Să vedem ce vrea Domnul. Numai Dumnezeu recuperează opt puncte. Dumnezeu a făcut minuni până acum, să vedem dacă vrea până la capăt”, a mai spus Gigi Becali.

FCSB are derby cu Universitatea Craiova

FCSB vine după patru victorii la rând în Liga 1. De-a lungul acestor partide, roș-albaștrii au înscris 13 goluri și nu au încasat niciunul. Gigi Becali e sigur că echipa lui Toni Petrea e prea puternică pentru Universitatea Craiova.

Dacă vrea Dumnezeu, CFR nu e în formă, dar vă dați seama că e echipă puternică. E normal să câștige cu FC Argeș. Se poate întâmpla orice. A doua repriză ce a făcut CFR cu Farul? Au avansat că ceilalți au jucat cu copii. E treaba lor, fiecare face cum vrea, dar nu are rost să vorbim de meciurile astea.

Eu nu mai vreau să zic, dar dacă e după lucrurile lumești, valoarea e de partea noastră, în formă suntem. Nu știu dacă Craiova e în formă prea mare, repriza a doua cu Voluntariul a fost slabă. Nu știu, eu nu cred, n-are rost. Trebuie să-l câștigăm, dar echipa noastră e prea puternică și avem jucătorii în formă, nu ne poate opri nimeni, e greu„, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și