Închide meniul

Mirel Rădoi se inspiră de la cei mai buni înainte de FC Argeș – Universitatea Craiova: ”Am fost atent la Inter – Barcelona! Ei joacă ca şi noi!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 octombrie 2022, 16:41

Mirel Rădoi se inspiră de la cei mai buni înainte de FC Argeș – Universitatea Craiova: ”Am fost atent la Inter – Barcelona! Ei joacă ca şi noi!”

Mirel Rădoi, Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Hepta

  • Mirel Rădoi se inspiră de la cei mai buni înainte de FC Argeș – Universitatea Craiova

Mirel Rădoi și-a făcut ”temele” înainte de FC Argeș – Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor a fost cu ochii la duelul Inter – Barcelona 1-0 din UEFA Champions League. Fostul selecționer a explicat că echipa sa joacă la fel ca italienii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii s-au încurcat cu FC Voluntari în ultima etapă, scor 1-1, iar Mirel Rădoi nu concepe un nou pas greșit.

Mirel Rădoi se inspiră de la cei mai buni înainte de FC Argeș – Universitatea Craiova

„Întâlnim o echipă la care există o atmosferă tensionată la nivel de rezultate, dar care merita mai multe puncte după cum a evoluat. În ultima etapă au reuşit să marcheze două goluri cu FCSB, au jucători foarte buni, în acest moment Garita şi Işfan sunt în prim-plan. Sper să ne impunem ritmul de la început, pentru că eu cred că se vede că am început să ne consolidăm jocul.

Reclamă

Va trebui să fim foarte bine pregătiţi, Piteşiul nu are multe lucruri pe plan ofensiv, are puţine, dar foarte bine puse la punct. Trebuie să câştigăm ca să rămânem pe loc de play-off. Am fost atent la Inter – Barcelona, pentru că şi Inter joacă 5-3-2 ca şi noi şi am vrut să observ anumite aspecte. Mai durează ceva cu Arlauskis până va ajunge la forma fizică necesară, Rivaldinho a fost accidentat.

Ca şi număr, avem atacanţi, dar s-a nimerit să se accidenteze. Ne-am dori să legăm rezultate pozitive, dar abia acum facem două luni de când suntem aici, e şi greu pentru jucători să asimileze informaţiile tactice. Toţi antrenorii spunem că avem nevoie de timp şi între timp ne schimbă patronii. Nu am anunţat titlul, nu vorbesc de titlu decât dacă jucăm cu el pe masă, vrem să ne calificăm în play-off, acesta e obiectivul acum. Sunt puţine puncte acumulate până acum, ne dorim continuitate, asta a şi lipsit în ultimii ani pentru a ajunge mai sus în clasament.

Reclamă

Cel mai important este acum ca jucătorii să citească singuri situaţiile din teren, încercăm să-i ajutăm prin exerciţii cognitive. Mai e nevoie de timp, sper să le facem cât mai rapid. Problema noastră acum este concentrarea la finalizare, cel mai greu lucru este să bagi mingea în poartă”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

Mirel Rădoi, reacţie nervoasă după Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-1

Universitatea Craiova a remizat cu FC Voluntari, scor 1-1, în etapa a 12-a a Ligii 1. Jucătorii lui Mirel Rădoi au ratat şansa de a se apropia de podium după remiza din Bănie. Au pus capăt unei serii de patru victorii pe teren propriu.  

Andrei Ivan a egalat pentru olteni, printr-un penalty obţinut şi transformat de el, în minutul 72. Iniţial, Vitalie Damaşcan a deschis scorul în minutul 55, cu un şut superb din marginea careului portarului Lazar.

Reclamă 4 / 0/3

”Rezultat mincinos! Am fi meritat victoria. Nu am cum să nu îi felicit pe jucători. Nu am cum să le reproşez atitudinea, ci doar nişte greşeli individuale. Nu mi-a plăcut golul lui Damaşcan pentru că ştiam deja! Am discutat deja. Avem partea noastră de vină! Nu sunt mulţumit neapărat (n.r. de Andrei Ivan), încă suferă după accidentare. Încerc să îl înţeleg oricum.

Cred că în prima repriză am atacat de foarte putine ori profunzimea.  Nistor şi înainte a dovedit că e un jucător foarte bun, nu vreau să discut despre ce a fost înainte. Acum aproape că mi-e greu să cred că am avut atâtea ocazii şi am marcat un singur gol. Am avut 17-18 ocazii. Trebuie să venim noi din staff şi să rezolvăm asta. În seara asta ne-a costat două puncte”, a declarat Mirel Rădoi după Universitatea Craiova – FC Voluntari, la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: "A venit el şi a tăiat în carne vie"
Liga 1 • 7 mart., 14:55
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: „A venit el şi a tăiat în carne vie”
Mirel Rădoi a semnat cu Al Jazira
Fotbal extern • 5 ian., 12:43
OFICIAL | Mirel Rădoi a semnat cu Al Jazira! Va fi primi un salariu uriaş în Emirate. Lovitură de proporţii
Walter Zenga semnează! Va antrena un campion mondial şi se va duela cu români celebri!
Fotbal extern • 4 ian., 17:53
Walter Zenga semnează! Va antrena un campion mondial şi se va duela cu români celebri!
Mirel Rădoi s-a despărţit oficial de Al-Bataeh!
Fotbal extern • 4 ian., 16:53
FOTO
Mirel Rădoi s-a despărţit oficial de Al-Bataeh! Cale liberă către Al Jazira, unde va încasa un salariu imens!
Mirel Rădoi dă lovitura în Emiratele Arabe Unite
Fotbal • 4 ian., 15:57
Mirel Rădoi dă lovitura în Emiratele Arabe Unite! Semnează cu Al Jazira în următoarele ore. Salariu uriaş pentru român