Închide meniul

FC Botoșani – FC U Craiova 1948 1-0. Camara a dat lovitura în prelungirile meciului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 octombrie 2022, 15:30 / Actualizat: 15 octombrie 2022, 18:17

FC Botoșani – FC U Craiova 1948 1-0. Camara a dat lovitura în prelungirile meciului

Echipa lui Mihai Teja, victorie dramatică cu FC U Craiova 1948

MIhai Teja e antrenorul lui FC Botoşani / Hepta

FC Botoșani – FC U Craiova 1948 1-0. Victorie dramatică pentru echipa lui Mihai Teja. FC Botoşani a dat lovitura în prleungirile meciului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a fost la primul meci după despărțirea de Marius Croitoru. Oltenii încă nu și-au numit un nou antrenor principal. FC U Craiova a pierdut chiar în faţa fostei echipe a lui Marius Croitoru.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Sekou Camara. Intrat în minutul 80, el a marcat cu un şut din careu, în minutul 90. Este prima victorie obţinută de FC Botoşani după două luni, din etapa a cincea, de la victoria reuşită la Cluj, în 14 august.

FC Botoșani – FC U Craiova 1948 1-0

Min 90+4: FINAL DE MECI! FC Botoşani a obţinut o victorie uriaşă cu FC U Craiova 1948.

Min. 90+1: GOOOL FC Botoşani! Camara a deschis scorul în al doilea minut al prelungirilor!

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

FC Botoșani (4-3-3): Pap – Patache, Dican, Boli, Țigănașu (cpt.) – Zabou, Ivanov, Sylla – Barbosa, M. Roman II, Dragu
Rezerve: Ureche – Sno, Șeroni, Perianu, Shahaf, Mussis, Petkovski, Camara, M. Roman I
Absenți: Mailat (suspendat)
Antrenor: Mihai Teja

FCU Craiova (4-2-3-1): Popa – Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert – Asamoah, Achim – Enache, Bauza (cpt.), Van Durmen – Ganea
Rezerve: Mogoșanu – Paramatti, Albu, Zanfir, Marquet, Chițu, Bahassa, Sidibe, Jibril
Absenți: Blănuță (suspendat), G. Iancu (incert)
Antrenor: Paul Răducan

Reclamă 4 / 0/3

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948

Clubul lui Adrian Mititelu a făcut anuntul într-un comunicat oficial, la scurt timp după înfrângerea cu Chindia, 0-1.

Croitoru și Adrian Mititelu au reziliat contractul de comun acord. Până când oltenii își vor numi un nou antrenorul, FC U Craiova 1948 va fi pregătită de Paul Răducan și Florin Drăgan.

Marius Croitoru o lasă pe FC U Craiova 1948 pe locul 11 în Liga 1, departe de obiectivul stabilit de Adrian Mititelu, play-off-ul. Oltenii au adunat patru victorii, trei remize și șase înfrângeri în 13 meciuri.

Nicolo Napoli, pregătit pentru al 9-lea mandat la FC U Craiova 1948

Napoli a recunoscut că, din vară, de când s-a despărțit ultima dată de FC U Craiova 1948, nu a ratat niciun meci al oltenilor. Italianul nu a discutat încă cu Adrian Mititelu după ce formația din Bănie a rămas fără antrenor, însă e sigur că omul de afaceri îl are pe lista de posibili antrenori care să-l înlocuiască pe Croitoru.

”Nu m-a căutat nimeni până acum. Nici Mititelu, nici altcineva din club. Eu aș putea fi, probabil, al patrulea sau al cincilea pe listă.

Am văzut toate meciurile din campionat. Mi se pare o altă echipă decât cea pe care am lăsat-o eu acolo. Adică o formație lentă, cu prea multe pase, focusată excesiv pe posesie. Fotbalul de azi înseamnă în primul rând rapiditate și verticalizare, asta e ceea ce mă atrage și am încercat mereu să pun în practică„, a spus Nicolo Napoli, conform playsport.ro.

 

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și