Închide meniul

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948! Anunțul oficial al clubului lui Adrian Mititelu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 octombrie 2022, 22:22

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948! Anunțul oficial al clubului lui Adrian Mititelu

Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova

Marius Croitoru, într-un meci | Profimedia

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948. Clubul lui Adrian Mititelu a făcut anuntul într-un comunicat oficial, la scurt timp după înfrângerea cu Chindia, 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Croitoru și Adrian Mititelu au reziliat contractul de comun acord. Până când oltenii își vor numi un nou antrenorul, FC U Craiova 1948 va fi pregătită de Paul Răducan și Florin Drăgan.

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948

„În urma discuțiilor purtate după înfrângerea cu Chindia Târgoviște, Marius Croitoru a reziliat de comun acord contractul cu clubul nostru, acest lucru realizându-se la dorința expresă a antrenorului.

În aceste condiții, banca tehnică va fi asigurată, până la anunțarea noului antrenor, de cuplul Paul Răducan – Florin Drăgan”, e anunțul făcut de FC U Craiova 1948.

Marius Croitoru o lasă pe FC U Craiova 1948 pe locul 11 în Liga 1, departe de obiectivul stabilit de Adrian Mititelu, play-off-ul. Oltenii au adunat patru victorii, trei remize și șase înfrângeri în 13 meciuri.

Reclamă

Croitoru a fost adus la FC U Craiova 1948 la începutul acestei stagiuni, după o nouă plecare a lui Nicolo Napoli.

Adrian Mititelu, reacție dură FC U Craiova 1948 – Chindia 0-1

Adrian Mititelu a avut o reacție dură după FC U Craiova 1948 – Chindia 0-1. Patronul formației din Bănie a fost băgat în depresie de jocul oltenilor și nu se mai gândește la play-off, ci la evitarea retrogradării.

„Dă-o dracului de posesie, eu m-am săturat de posesie. Eu am văzut mingea doar la Chindia. A fost un meci foarte urât, cum rar mi-a fost dat să văd. E un joc care m-a dat peste cap. Parcă e o altă echipă, nu-i mai recunosc. Tot am zis că e o chestiune de moment, că mai sunt și perioade proaste, jocul de azi nu are nicio legătură cu ce-mi doresc eu. Sunt dărâmat!

Reclamă 4 / 0/3

Eu i-am oferit toată libertatea și încrederea lui Marius. După un asemenea joc lucrurile se schimbă. Dacă nu are soluții nu are rost să mai continue. Știți cum e la fotbal? Jocul de azi e o rușine. Cum să mă mai bat eu cu CSU cu un astfel de joc? Sunt jucători pe care nu mai recunosc. Vin și ei la stadion să joace fotbal din când în când. Jocul este lamentabil. Eu nu pot uita să văd rezumatul. Echipa e în cădere liberă, am simțit asta.

S-a umplut paharul, sunt dărâmat și nu mai chef să fac ceva în fotbal. Avem condiții de play-off și jucătorii sunt plătiți bine. Nu ai cum să iei 6 puncte în următoarele meciuri că nu e nicio perspectivă. Trebuie să ne gândim anul ăsta să nu retrogradăm. Concluzia e că meciul ăsta mi-a schimbat toate planurile, mi s-a luat gândul de la play-off. N-am văzut în vestiar ceva să mă încânte. Nimeni n-a putut să-mi dea o explicație. Doar niște povești ale lui Croitoru, dar ce să fac eu cu ele?”, a spus Adrian Mititelu, după meci.

Marius Croitoru: „E nevoie de un șoc la echipă!”

Imediat după înfrângerea cu Chindia, antrenorul oltenilor a mărturisit că jucătorii săi au nevoie de un şoc. Marius Croitoru anuțase deja că e dispus să plece din Bănie.

„Ceea ce s-a întâmplat în această seară, la Mioveni, nu dă speranțe nimănui. Lucrurile sunt foarte clare. Eu sunt răspunzător de rezultate, băieții nu au nicio vină. Nu pot să stau să-mi bat joc de munca unui om. Nu stau unde lucrurile nu sunt clare, o să am o discuție cu nea Adi. Lucrurile nu sunt cum mi-aș dori. Vreau să am o discuție cu domnul Mititelu și trebuie un șoc la echipă.

Nu stau unde lucrurile nu sunt ok, eu sunt singurul vinovat. Meciuri se pot pierde, dar e vorba despre modul cum o faci. Poți să pierzi cu capul sus sau în genunchi. Și când pierzi de maniera asta, nu ai niciun viitor. Am avut momente când am jucat foarte bine și am luat gol în minutul 45. Patru meciuri din cinci.

La Voluntari, cu Petrolul, cu Universitatea Craiova, cu UTA Arad. Nu mai ține de ceea ce lucrez la antrenamente. E vorba de concentrare, de atitudine. Domnul Mititelu a venit în vestiar, eu le-am explicat ceva și rămâne să am o discuție cu patronul să lămurim lucrurile. Am vorbit cu suporterii, îmi doresc să fi reușit, dar în momentul acesta…

Mi-e greu să cred că pot schimba eu ceva mâine. Nu eram într-o situație disperată, cu o victorie astăzi, eram pe locul 6. Nu știu de unde atâta panică, disperare. Eu sunt vinovat că nu am știut să-i capacitez. Le-am spus că o să am o discuție cu domnul Mititelu azi, mâine”, a declarat Marius Croitoru, conform digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și