Închide meniul

Sepsi – Rapid 1-2. Alexandru Ioniţă a reuşit un GOLAZO! Echipa lui Adrian Mutu, noul lider din Liga 1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 august 2022, 23:42 / Actualizat: 8 ianuarie 2024, 0:48

Sepsi – Rapid 1-2. Alexandru Ioniţă a reuşit un GOLAZO! Echipa lui Adrian Mutu, noul lider din Liga 1

Rapid - Botoşani 1-1

Rapid - Botoşani 1-1 / Hepta

Sepsi – Rapid 1-2, meci contând pentru etapa cu numărul 7 din Liga 1, s-a încheiat cu victoria giuleştenilor, scor 2-1. Mario Rondon a deschis scorul din lovitură de la 11 metri, dar Antonio Sefer şi Alex Ioniţă au întors rezultatul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a urcat pe primul loc în Liga 1 în urma acestui succes. Echipa lui Adrian Mutu are 15 puncte după 7 etape.

Sepsi – Rapid 1-2

Min. 90+4: Fluier final la Sfântu Gheorghe. Sepsi – Rapid s-a terminat 1-2.

Min. 45+3: Sepsi – Rapid 1-2! Alexandru Ioniţă a înscris un gol de senzaţie. A şutat din afara careului, din prima, iar mingea mijlocaşului Rapidului a ajuns în vinclul porţii!

Min. 27: Sepsi – Rapid 1-1! Jucătorii lui Adi Mutu restabilesc repede egalitatea. Antonio Sefer a înscris după o gafă uriaşă a lui Niczuly.

Reclamă

Min. 21: Sepsi – Rapid 1-0! Gol marcat de Mario Rondon, de la 11 metri!

Min. 20: Penalty controversat la Sfântu Gheorghe, după un duel între Sefer şi Ciobotariu! Arbitrul a revăzut de mai multe ori faza, cu ajutorul sistemului var, şi a arătat punctul cu var!

Min. 13:  Ocazie importantă pentru Mario Rondon! Horaţiu Moldovan a scos cu greu lovitura de cap a atacantului gazdelor.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

SEPSI: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Ciobotariu, Ispas – Aganovic, Rodriguez, Ștefănescu – Bărbuț, Rondon, I. Gheorghe
REZERVE: Began – Dumitrescu, Bălașa, C. Matei, Junior, Golofca, Achahbar, Damașcan, Tudorie
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

RAPID: Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais – Kait, Al. Albu, Al. Ioniță II – Sefer, Dugandzic, V. Costache
REZERVE: Drăghia – Dussaut, Ignat, Al. Iacob, A. Ciobanu, Crepulja, Pănoiu, Papeau, Mățan
ANTRENOR: Adrian Mutu

Adrian Mutu: „Sepsi e o echipă cu pretenții!”

„Un meci extrem de dificil. Sepsi este o echipă cu pretenții, care își dorește play-off-ul. Am mai jucat contra lui (n.r. Bergodi) și am câștigat. Bergodi este un antrenor bun, iar Sepsi este o echipă cu o organizare defensivă foarte bună.

Ne dorim să mai transferăm un atacant. Deocamdată analizăm și sperăm să luăm un fotbalist cât mai pregătit. Nu-mi doresc să iau pe cineva după care va trebui să așteptăm 2-3 luni să intre în formă. Îl așteptăm și pe Marzouk, care în aceste momente a început să se antreneze normal cu echipa”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă dinaintea meciului.

CFR Cluj a vrut să îl ia pe Alexandru Albu de la Rapid

CFR Cluj a vrut să îl ia pe Alexandru Albu de la Rapid, chiar la puţin timp după meciul din Gruia. Chiar preşedintele campioanei, Cristi Balaj, a recunoscut că ar fi vrut să îl ia pe mijlocaşul Rapidului. Mihai Bordeianu ar fi urmat să ajungă la schimb în Giuleşti.

„Nu ştim nimic despre o asemenea discuţie. Bordeianu este un jucător important. Statistica, datele, efortul pe care îl face. Nu iese în evidenţă, dar apare mai mereu la mijlocul terenului. Motivul pentru care nu a jucat atat de des este că am avut alţi jucător. Dan Petrescu face schimbări des.

Reclamă

Nu a început o asemenea discuţie. Probabil cei de la Rapid sunt interesaţi. Nu s-a pus în discuţie aşa ceva, dar asta nu înseamnă cu nu putem să dialogăm”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

Recomandări
  • Sepsi – Rapid 1-2
  • Echipa lui Adrian Mutu, noul lider din Liga 1

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
Vezi toate știrile
Citește și