Închide meniul

Dorit de CFR Cluj, Alexandru Albu a anunţat care este marele său vis: „Merit! Am avut o creştere foarte bună la Rapid!”

Dragoș Vasile Publicat: 26 august 2022, 11:19

Dorit de CFR Cluj, Alexandru Albu a anunţat care este marele său vis: „Merit! Am avut o creştere foarte bună la Rapid!

Alexandru Albu, savuros după FC Voluntari - Rapid 0-1

Alexandru Albu, în timpul unui meci / REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

  • Alexandru Albu e cu gândul la transferul în afară
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Dorit de CFR Cluj, Alexandru Albu e cu gândul la transfer. Fotbalistul de la Rapid este mândru de evoluţiile sale în tricoul giuleştenilor şi anunţă că e gata pentru un nou pas în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Albu a ajuns la Rapid vara trecută, mai întâi sub formă de împrumut, apoi giuleştenii l-au achiziţionat definitiv de la Concordia Chiajna. 200.000 de euro a plătit Rapid echipei ilfovene pentru Alexandru Albu.

Alexandru Albu e cu gândul la transfer. CFR Cluj îl doreşte

(n.r. despre o posibilă plecare la CFR) Eu sunt la Rapid, cu gândul aici, mai multe nu pot să zic. (n.r. între o ofertă din ţară şi una din străinăte ce ai alege?) Străinătate, e un pas înainte.

Reclamă

În momentul de faţă, mă interesează să joc fotbal, să mă bucur cât mai mult, nu bucuria financiară te motivează, ci te motivează bucuria jocului, pentru că aproape orice campionat de afară e mai bun decât al nostru.

(n.r. e momentul să pleci afară?) Eu zic că da, am avut doi ani şi jumătate foarte buni, cu o creştere foarte bună, şi pe mine m-am surprins un pic, aş merita să fac pasul afară, dar momentan sunt la Rapid”, a declarat Alex Albu, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Alexandru Albu se compară cu Baggio, Messi şi Cristiano Ronaldo după penalty-ul ratat cu CFR Cluj

Alexandru Albu se compară cu Baggio, Messi şi Cristiano Ronaldo după penalty-ul ratat cu CFR Cluj. Mijlocaşul Rapidului a ratat o lovitură de pedeapsă în prelungirile derby-ului din Gruia, iar formaţia sa a pierdut la limită.

Alexandru Albu spune că nu l-a afectat ratarea penalty-ului cu CFR Cluj şi se consolează că au ratat şi jucători mai mari în astfel de momente. Mai mult, Albu spune că relaţia cu Adrian Mutu este una perfectă.

”Nu e nimic între noi (n.r. el şi Mutu), nu avem nicio problemă, chiar suntem foarte bine, râdem, glumim, aşa a decis dânsul să joace, sunt pregatit 100% şi, când se va apela la mine, voi da totul.

Reclamă 4 / 0/3

Nu, pe mine nu m-a afectat şi nu a afectat pe nimeni, într-adevăr, cu puţină şansă sau dacă eram eu mai hotărât, pentru că m-am schimbat în ultima secundă la penalty, aveam un punct în plus şi automat era altceva, dar nu m-a afectat, pentru că au ratat mari fotbalişti, Baggio, Messi, Ronaldo.

(n.r. de ce nu ai jucat cu FCSB?) Am avut o problemă medicală chiar înainte de ziua precedentă a jocului şi nu am vrut să riscăm, pentru că puteam risca să stau o lună.

Da, ceva muscular şi nu am vrut să riscăm, pentru că putea să se întindă de tot şi aşa am preferat să ne luăm o marjă de siguranţă„, a spus Alexandru Albu pentru orangesport.ro.

CFR Cluj a vrut să îl ia pe Alexandru Albu de la Rapid

CFR Cluj a vrut să îl ia pe Alexandru Albu de la Rapid, chiar la puţin timp după meciul din Gruia. Chiar preşedintele campioanei, Cristi Balaj, a recunoscut că ar fi vrut să îl ia pe mijlocaşul Rapidului. Mihai Bordeianu ar fi urmat să ajungă la schimb în Giuleşti.

„Nu ştim nimic despre o asemenea discuţie. Bordeianu este un jucător important. Statistica, datele, efortul pe care îl face. Nu iese în evidenţă, dar apare mai mereu la mijlocul terenului. Motivul pentru care nu a jucat atat de des este că am avut alţi jucător. Dan Petrescu face schimbări des.

Nu a început o asemenea discuţie. Probabil cei de la Rapid sunt interesaţi. Nu s-a pus în discuţie aşa ceva, dar asta nu înseamnă cu nu putem să dialogăm”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:53 Primul star de la Barcelona care i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs, după ce românul a fost desfiinţat de Xavi 8:39 Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său după Barcelona – PSG 1-4: „Nu-mi voi schimba decizia! Visez să câştiga Liga!” 8:26 Prima reacţie pro Istvan Kovacs, după ce Xavi l-a „mitraliat” pe arbitrul român la finalul duelului Barca – PSG 1-4! 0:46 Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf 0:08 VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal 16
apr.
23:55
PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs
16
apr.
23:50
VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League
16
apr.
23:35
Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi
16
apr.
23:15
Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo
16
apr.
23:05
Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid
Liga 1 • 16 apr., 21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
"Te interesează Rapid?" Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 16 apr., 19:54
„Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!”
Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: "Prea mulţi băieţi buni la ei acasă"
Liga 1 • 16 apr., 19:29
Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă”
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid
Liga 1 • 16 apr., 18:40
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi
Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în zece luni petrecute la Rapid
Liga 1 • 16 apr., 17:03
Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti