Închide meniul
EXCLUSIV

Liviu Antal crede că Elias Charalambous se va înțelege cu Gigi Becali, la FCSB: „Sunt oameni religioși!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 31 martie 2023, 18:10

Liviu Antal crede că Elias Charalambous se va înțelege cu Gigi Becali, la FCSB: Sunt oameni religioși!”

Liviu Antal crede că Elias Charalambous se va înțelege cu Gigi Becali, la FCSB

Elias Charalambous e noul antrenor al FCSB / Facebook FCSB

Liviu Antal crede că Elias Charalambous se va înțelege cu Gigi Becali, la FCSB! Acesta a vorbit despre aspectele la care noul antrenor al FCSB-ului se aseamănă cu Gigi Becali, patronul formației roș-albastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Antal, care a fost coleg cu Charalambous la FC Vaslui, spune că noul antrenor al FCSB-ului este un om serios, foarte apreciat în fotbalul din țara natală, Cipru.

Liviu Antal crede că Elias Charalambous se va înțelege cu Gigi Becali, la FCSB

Fostul fotbalist al celor de la FC Vaslui susține că Charalambous ar putea avea o relație bună cu Gigi Becali, deoarece ambii sunt persoane religioase.

„Am rămas în relații ok cu el. Am fost cu el în perioada în care am activat la FC Vaslui. Am păstrat legătura, dar nu ne sunăm zilnic. Nu m-a întrebat de Steaua (n.r. FCSB). Am vorbit cu el, l-am felicitat, dar nu am vorbit despre venirea lui la Steaua.

Nu (n.r. nu i-a dat niciun sfat), ce sfat să-i dau? O să și le ia el singur de acolo. Bănuiesc că și-a luat unele informații. Acuma, va vedea cum va gestiona situația.

Reclamă

E clar că este o situație aparte la Steaua, în sensul că pe nea’ Gigi îl știm prea bine. Dar eu am mai spus-o, sunt pe același calapod, sunt oameni religioși. Și Pinti poate să-l ajute foarte mult. Știe situația de la Steaua și, cu siguranță, îi va da unele sfaturi.

Probabil că își va impune metodele și tactica lui. Nu l-am prins ca antrenor, deci nu pot să-mi dau cu părerea. Știu că e un băiat serios. Și ca jucător a fost foarte apreciat în Cipru, a avut selecții multe la națională. A jucat la echipe bune. Îi place seriozitatea. E un tip care se implică. (n.r. faptul că e religios, îl va ajuta în relația cu Gigi Becali?) Rău sigur nu îi va face”, a declarat Liviu Antal, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Basarab Panduru, amuzat de Elias Charalambous

Elias Charalambous a asistat deja la primul antrenament la FCSB. Cipriotul în vârstă de 42 de ani va debuta oficial la partida cu Sepsi, din etapa a doua a play-off-ului din Liga 1. Imaginile postate pe contul de Facebook al clubului au fost comentate de Panduru.

Reclamă 4 / 0/3

Mie mi-a plăcut, am văzut nişte din astea, ştii ce bine aruncă bine mingea cu mâna? Nu a greşit deloc, excepţional. Apoi se ducea în colţul lui, ei îşi vedeau de treabă.

Nu ai văzut ce bine a aruncat cu mâna? Perfect, fix când a venit jucătorul. Cum poţi să spui că nu e (n.r. antrenor principal), dacă el face? Îi ajută pe ei, le dă câteva (n.r. pase). Nu ai ce să îi faci atât timp cât stă, se implică, e pregătit.

El vrea probabil (n.r. să decidă la echipă). Crezi că ştie de la început (n.r. de cum se procedează la FCSB)? Eu cred că ştie. Strizu a crezut că nu ştie, dar ştia. Nu credea că nu o să îl primeasă în vestiar, la antrenemte. Pe el (n.r. Charalambous) de ce îl plângi? Vine, ia 5000 de euro, nu face nimic, ce e de plâns?

El e pe teren, se implică din cale-afară pe lângă Strizu, că el nu era. E o şmecherie a lor. (n.r. contractul e până în 2024) Da, o să stea…”, a spus Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Liviu Antal crede că Elias Charalambous se va înțelege cu Gigi Becali, la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și