Închide meniul

Liviu Ciobotariu a izbucnit la conferinţa de presă, după Sepsi – FCSB 2-5: „A fost o umilință. Nu pot să accept așa ceva”

Dan Roșu Publicat: 25 septembrie 2023, 9:44

Reclamă
Liviu Ciobotariu a izbucnit la conferinţa de presă, după Sepsi – FCSB 2-5: „A fost o umilință. Nu pot să accept așa ceva

Liviu Ciobotariu a izbucnit la conferinţa de presă, după Sepsi - FCSB 2-5

Liviu Ciobotariu, în timpul unui meci / Hepta

Liviu Ciobotariu a izbucnit la conferinţa de presă susţinută după Sepsi – FCSB 2-5, prima partida în care antrenorul îia cinci goluri pe teren propriu. Rezultatul este unul ruşinos, mai ales dacă ţinem cont că Sepsi primise patru goluri în precedentele 7 etape disputate în această ediţie de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este prima dată când încasez 5 goluri pe teren propriu. Am arătat foarte rău în tot ceea ce însemană faza defensivă, mă refer la toată echipa. Am lăsat spații. A fost o umilință pentru mine și jucătorii mei. Sunt responsabil pentru acest rezultat.

Liviu Ciobotariu a izbucnit la conferinţa de presă, după Sepsi – FCSB 2-5

Îmi asum acest rezultat. Va trebuie să iau măsuri, să schimb ceva, pentru că suntem la al doilea meci în care nu arătăm bine. Poate la Craiova puteam să egalăm, dar la acest meci, practic, faza defensivă a fost ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de mult. OK, la 1-2 speram, apoi la 7 minute am primit un gol foarte lejer.

Apoi am reintrat în joc, 2-3, după 5 minute primim un nou gol de neînțeles. Sunt responsabil de tot ce se întâmplă. Așa cum am fost satisfăcut după seria de meciuri bune, acum mă declar total nemulumit, în primul rând de munca mea, apoi și de evoluția echipei.

Voi da un restart, pentru că anumite lucruri care nu sunt în regulă. Nu pot să accept așa ceva, nu pot să tolerez asemenea gafe. Noi pe faza lor defensivă nu le-am pus probleme. Când joci cu FCSB te motivezi, e una dintre cele mai bune din România. Nu aveau cum să fie relaxați.

Reclamă

Nu vreau să le iau din merite celor de la FCSB, dar noi am făcut gafe mari în apărare. Și la execuția lui Olaru, care a fost senzațională, puteam face mai mult”, a spus Ciobotariu, la conferinţa de presă.

După 2-5 cu FCSB, Sepsi e pe 7, cu 12 puncte acumulate, dar şi cu două meciuri mai puţin disputate.

Basarab Panduru, reproş pentru Florinel Coman

Basarab Panduru a avut un reproş pentru Florinel Coman, după ce „perla” de la FCSB a marcat un gol în Sepsi – FCSB 2-5. Fostul internaţional român e de părere că Florinel Coman, în afară de faza de atac, nu are consistenţă în joc.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu zic Olaru (n.r. – merită să fie desemnat omul meciului), că mi se pare că joacă pentru echipă.

Îmi place Coman, mereu mi-a plăcut, dar nu-mi place stilul ăsta de acum. E periculos pe atac, dar în rest nu face nimic. El face un sprint la un moment dat, apoi se opreşte, iar Olaru mi se pare că joacă pentru echipă. 10 meciuri, şase goluri, e un început de sezon incredibil, dar ce pase şi ce bine face pe teren. Cred că Olaru, da”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și