Închide meniul

OFICIAL | Bogdan Andone s-a despărţit de FC Botoşani! Anunţul clubului patronat de Valeriu Iftime

Bogdan Stănescu Publicat: 25 iulie 2024, 13:02

Reclamă
OFICIAL | Bogdan Andone s-a despărţit de FC Botoşani! Anunţul clubului patronat de Valeriu Iftime

OFICIAL | Bogdan Andone s-a despărţit de FC Botoşani!

Bogdan Andone, în timpul unui interviu / AntenaSport

Bogdan Andone s-a despărţit oficial de FC Botoşani! Echipa moldoveană a anunţat pe contul de Facebook şi pe site-ul oficial că Andone nu mai este antrenorul formaţiei patronate de Valeriu Iftime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Bogdan Andone pe bancă, FC Botoşani s-a salvat in extremis, sezonul trecut, de la retrogradare. La baraj, FC Botoşani a învins-o pe Mioveni. Liviu Ciobotariu ar urma să fie înlocuitorul lui Andone la FC Botoşani.

OFICIAL | Bogdan Andone s-a despărţit de FC Botoşani! Anunţul clubului patronat de Valeriu Iftime

Colaborarea dintre FC Botoșani și antrenorul Bogdan Andone a ajuns astăzi la final.

Numit antrenor al FC Botoșani la sfârșitul anului trecut, Bogdan Andone i-a condus pe “roș-alb-albaștri” în 22 de partide. Cu Bogdan Andone pe bancă, FC Botoșani a câștigat opt meciuri, a remizat în cinci jocuri și a suferit nouă înfrângeri.

Împreună am parcurs un drum dificil pentru a ne salva de la retrogradare, într-un moment în care nimeni nu mai credea că acest lucru ar fi posibil.

Reclamă
Reclamă 4

Împreună am reușit să ne îndeplinim obiectivul și să ne putem bucura acum de cel de-al 12-lea sezon consecutiv în elita fotbalului românesc.

Mulțumim, Bogdan Andone, pentru perioada petrecută la FC Botoșani și mult succes în carieră”, a transmis FC Botoşani pe site-ul oficial.

Valeriu Iftime l-a criticat dur pe Bogdan Andone, după criza acestuia: „Nu mă așteptam să facă circ. A greșit şi la schimbări”

Imediat după ce Bogdan Andone a fost eliminat în meciul cu Oţelul Galaţi, pierdut de botoşăneni cu 3-2, Valeriu Iftime l-a criticat dur pe antrenor.

Reclamă

Nu mă așteptam să facă un asemenea circ. A greșit și la schimbări, a fost catastrofală echipa după schimbări.

Cred că s-au calmat spiritele acum. Bogdan s-a enervat și ne-am făcut de râs. Îmi pare rău că suntem provinciali și pierdem puncte. Cred că am fost mai buni și puteam câștiga. Eram pe cai mari. Nu am avut timp încă să vorbesc cu Bogdan.

Nu credeam în viața mea că se poate întâmpla așa ceva. Atitudinea lui, nervii și toate comentariile. Am o măsură, însă până la o limită. Nu poți face așa ceva. Nu pot să înțeleg cum s-a putut enerva într-un asemenea hal. Poate a fost din cauza căldurii.

Nu vreau să mai trăiesc ce am trăit anul trecut. Îmi era jenă și mie, jur. A fost o cădere totală, aveam 2-1 și eram mai buni, apoi am căzut. Nu vreau să repetăm greșelile din sezonul precedent”, declara Valeriu Iftime, după meci, la digisport.ro.

Bogdan Andone, criză de nervi în FC Botoşani – Oţelul 2-3! Nu s-a oprit nici după ce arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu!

Bogdan Andone a avut o criză de nervi în FC Botoşani – Oţelul 2-3! Andone a fost eliminat în minutul 86 al meciului.

Andone a strigat la centralul Cristian Moldoveanu. Nici după ce arbitrul central i-a arătat cartonaşul roşu Bogdan Andone nu s-a calmat. El a continuat să vocifereze.

Dorinel Munteanu a ieşit învingător din „derby-ul” Moldovei. Meciul FC Botoşani – Oţelul 2-3 a avut răsturnări incredibile de situaţie. Alex Pop a deschis scorul pentru gălăţeni, ulterior FC Botoşani a condus cu 2-1, după care Oţelul a înscris 2 goluri în 3 minute, 65 şi 68. Zivulic a reuşit „dubla” cu care Oţelul a învins-o pe Botoşani în deplasare.

Centralul Cristian Moldoveanu a debutat în Liga 1 la acest meci.

 

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34 25 iul.

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06 25 iul.

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00 25 iul.

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00 25 iul.

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 5 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și