Închide meniul

Liviu Ciobotariu, aproape să revină în Liga 1! Echipa care îl doreşte, după două etape din noul sezon

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2024, 23:33

Reclamă
Liviu Ciobotariu, aproape să revină în Liga 1! Echipa care îl doreşte, după două etape din noul sezon

Liviu Ciobotariu, aproape să revină în Liga 1

Liviu Ciobotariu, în timpul unui meci la Sepsi/ Profimedia

Liviu Ciobotariu e aproape să revină în Liga 1. Antrenorul este dorit de Valeriu Iftime la Botoşani, Bogdan Andone fiind aproape de o demitere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Botoşani a avut un start dezastruos de sezon, cu înfrângeri suferite în primele două etape. Moldovenii au pierdut duelurile cu Oţelul şi cu Poli Iaşi.

Liviu Ciobotariu, aproape să revină în Liga 1

Conform fanatik.ro, Bogdan Andone ar urma să fie demis chiar luni de la Botoşani. Valeriu Iftime nu mai are răbdare, şi e gata să facă o schimbare majoră la echipa sa, după primele două etape ale noului sezon.

Iftime i-a găsit deja înlocuitor lui Bogdan Andone. Patronul de la Botoşani l-ar fi contactat deja pe Liviu Ciobotariu, fostul antrenor al celor de la Sepsi.

Ciobotariu este liber de contract din noiembrie 2023, atunci când se despărţea de Sepsi, echipă alături de care a avut un parcurs remarcabil în preliminariile cupelor europene, în sezonul trecut.

Reclamă
Reclamă 4

Liviu Ciobotariu le-a mai antrenat, în trecut, şi pe Dinamo, Poli Iaşi, AS Tg. Mureş, Voluntari şi Hermannstadt, printre altele. De asemenea, acesta a mai fost antrenorul celor de la Botoşani în perioada noiembrie 2018 – iunie 2019, perioadă în care a înregistrat 25 de meciuri pe banca moldovenilor.

De cealaltă parte, Bogdan Andone a preluat-o pe Botoşani la finalul anului trecut. Antrenorul de 49 de ani a reuşit o „minune” şi i-a salvat pe moldoveni de la retrogradare.

Bogdan Andone, sancţiune dură după criza de nervi din meciul FC Botoşani – Oţelul

Bogdan Andone a primit o sancţiune dură după criza de nervi din meciul FC Botoşani – Oţelul Galaţi. Antrenorul gazdelor a fost eliminat de arbitrul Cristian Moldoveanu la finalul partidei câştigate de gălăţeni cu 3-2.

Reclamă

El a fost sancţionat de Comisia de Disciplină pentru încălcarea a două articole de regulament, urmând să ispăşească pedeapsa pentru abaterea cea mai gravă. Astfel, Bogdan Andone va ispăşi o suspendare de patru etape şi va primi amendă de 6.000 de lei:

„Eliminare Bogdan Andone (FC Botoșani) – În temeiul art. 67 din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 2.900 lei.

În temeiul art. 65.a din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 6.000 lei.

În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă prevăzută de art. 65.a din RD, respectiv suspendare pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 6.000 lei”, se arată în comunicatul de pe lpf.ro.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 22 iul.

Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid

23:35

Mesajul galeriei lui Dinamo pentru Florentin Petre! Legenda „câinilor”, la primul meci de acasă ca antrenor secund al lui Dinamo!

23:00

Cătălin Cîrjan, gol de excepţie în Dinamo – Petrolul, sub privirile lui Neil Lennon! Decarul „câinilor”, de neoprit

22:55

Dinamo – Petrolul 4-1. „Câinii” au făcut spectacol şi au obţinut prima victorie a sezonului!

22:33

Christina Assi şi Dylan Collins, jurnalişti răniţi în Liban, au purtat duminică torţa olimpică

22:27

Hakim Abdallah a marcat din nou şi e „pe val” la Dinamo! Execuţie de vis în derby-ul cu Petrolul

1 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 2 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 3 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 4 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 VIDEOHarry King a câştigat cursa de Porsche Supercup din Ungaria, LIVE în AntenaPLAY
Citește și