Închide meniul

Liviu Ciobotariu, demoralizat după FC U Craiova – FC Voluntari 2-1: „E cel mai greu moment din cariera de antrenor!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 februarie 2023, 22:29

Liviu Ciobotariu, demoralizat după FC U Craiova – FC Voluntari 2-1: E cel mai greu moment din cariera de antrenor!”

Liviu Ciobotariu, demoralizat după FC U Craiova - FC Voluntari 2-1

Liviu Ciobotariu / Profimedia

Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul celor de la FC Voluntari, s-a declarat demoralizat după FC U Craiova – FC Voluntari 2-1. În prezent, FC Voluntari se află pe locul 12 din Liga 1, cu 26 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari trece prin momente cumplite, din punct de vedere sportiv, având în vedere că, astăzi, a bifat a cincea înfrângere consecutivă.

Liviu Ciobotariu, demoralizat după FC U Craiova – FC Voluntari 2-1

Liviu Ciobotariu s-a declarat resemnat după a cincea înfrângere consecutivă, susținând că se află în cel mai greu moment din cariera sa de antrenor.

„În prima repriză, am arătat bine. Știam că întâlnim o echipă cu jucători de calitate. Ne-am pregătit să nu le dăm spații, să stăm jos și să-i surprindem pe conraatac.

Puteam să închidem jocul, puteam să intrăm cu 2-0 la pauză. Din păcate, nu ne-a ieșit nici astăzi. Practic, noi ne-am băgat adversarii în joc prin greșelile pe care le-am făcut.

Reclamă

Ne va fi foarte greu să acumulăm puncte dacă vom continua să mai facem greșeli. Îi înțeleg, este greu. Pentru mine, e cel mai greu moment din cariera mea de antrenor, la cinci înfrângeri consecutive.

Puteam chiar să și egalăm, am avut câteva ocazii de gol. Plecăm cu capul plecat, dezamăgiți de ceea ce se întâmplă în momentul de față. Părerea mea este că una dintre cauzele greșelilor personale este faptul ca suntem apăsați de situație.

E clar că este foarte greu să continuăm așa. Mi-aș fi dorit astăzi să fi făcut un joc prost și să fi plecat cu cele trei puncte. Din păcate, iar am trecut pe lângă joc și nu am reușit sa luăm nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Ne apasă lucrul acesta. Ceea ce înseamnă jucători, staff, conducere… trebuie să gândim pozitiv și să încercăm să facem un rezultat pozitiv cu oricine jucăm. Va trebui să adunăm punct sau puncte pentru moral, în primul rând. Dacă conducerea nu mai are încredere în mine, nu am nicio problemă”, a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul partidei cu FC U Craiova, pentru digisport.ro.

Pentru FC U Craiova, au marcat Bahassa și Nemec (autogol), în timp ce unica reușită a ilfovenilor a fost semnată de Damașcan.

Liviu CIobotariu a fost adus, pe banca celor de la FC Voluntari, în primăvara lui 2021.

FC Voluntari va da peste Universitatea Craiova, în următoarea etapă

Pentru FC Voluntari, urmează încă un meci infernal, în următoarea etapă de campionat, împotriva celor de la Universitatea Craiova. Meciul este programat duminică, de la ora 17:45.

Recomandări
  • Liviu Ciobotariu, demoralizat după FC U Craiova – FC Voluntari 2-1
  • 12 este locul ocupat de FC U Craiova în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și