Închide meniul

Liviu Ciobotariu, mărturisire șocantă după ce Igor Armaș a fost lovit de Edjouma: „S-a dezbrăcat în vestiar și plângea de durere. A fost o intrare de K1!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 februarie 2023, 23:52

Liviu Ciobotariu, mărturisire șocantă după ce Igor Armaș a fost lovit de Edjouma: S-a dezbrăcat în vestiar și plângea de durere. A fost o intrare de K1!”

Liviu Ciobotariu, demoralizat după FC U Craiova - FC Voluntari 2-1

Liviu Ciobotariu / Profimedia

Liviu Ciobotariu a făcut o mărturisire șocantă după ce Igor Armaș a fost lovit serios de Edjouma. Francezul de la FCSB a avut o intrare horror în minutul 82 al meciului Voluntari – FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Igor Armaș a fost lovit în plin de crampoanele mijlocașului și s-a prăbușit pe teren, urlând de durere. „Centralul” Radu Petrescu i-a dat doar cartonaș galben lui Edjouma, iar VAR-ul nu a luat nicio măsură!

Liviu Ciobotariu, mărturisire șocantă după ce Igor Armaș a fost lovit de Edjouma: „S-a dezbrăcat în vestiar și plângea de durere. A fost o intrare de K1!”

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, a povestit cum l-a găsit în vestiar pe fundașul moldovean. Tehnicianul s-a declarat șocat că Malcom Edjouma nu a fost eliminat, ținând cont de duritatea faultului comis.

„E foarte clar, am văzut de pe bancă o intrare de K1. Nu am văzut la TV. Chiar dacă ești departe de fază, nu ai cum să nu vezi. Igor plângea în vestiar.

Poate nu întorceam rezultatul, dar dacă trebuie să iei o decizie, o iei. Așa e corect. Am văzut de pe bancă intrarea și tu nu o vezi din 10 metri? Igor s-a dezbrăcat în vestiar și plângea de durere”, a spus Liviu Ciobotariu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma: „Putea să mă desfigureze, nici cel mai înrăit dușman nu intră așa!

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma din FC Voluntari – FCSB. Francezul ar fi trebuit să fie eliminat în minutul 82, însă „centralul” Radu Petrescu i-a acordat doar cartonaș galben. VAR-ul nu a intervenit!

La finalul meciului, fundașul moldovean de la Voluntari a vorbit despre faza cu pricină și se bucură că a scăpat ușor.

Igor Armaș s-a declarat șocat de intrarea criminală avută de Malcom Edjouna. Fundașul nu a putut înțelege de ce francezul FCSB-ului a decis să joace atât de periculos.

Reclamă 4 / 0/3

„E o fază inexplicabilă sincer. Îl pot înțelege pe Radu Petrescu că n-a văzut faza, dar nu înțeleg decizia VAR și nu înțeleg gestul lui lui Edjouma, cum poți să te duci cu crampoanele atât de sus? Eu sincer nu înțeleg asta. Mă bucur că am scăpat ușor. Putea să mă desfigureze la cum a intrat. Nu e doar capul, e și fața, și umărul, și tot.

Acum sunt bine. Nici cel mai înrăit dușman nu poate intra așa. E un coleg până la urmă, să te duci așa..chiar nu-mi explic. Radu Petrescu n-a vrut sa vorbească cu mine sau cu oamenii din staff”, a declarat Igor Armaș la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Liviu Ciobotariu, mărturisire șocantă despre Igor Armaș
  • Fundașul a fost lovit de Malcom Edjouma în minutul 82 din Voluntari – FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” Vezi toate știrile
Citește și