Închide meniul

Liviu Ciobotariu, detalii despre eventualul transfer al lui Gabriel Tamaş, la Voluntari

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 ianuarie 2023, 15:07

Liviu Ciobotariu, detalii despre eventualul transfer al lui Gabriel Tamaş, la Voluntari

Reacţia lui Gabriel Tamaş despre scandalul pariurilor în care este implicat Cosmin Achim

Gabriel Tamaş, în timpul unui interviu / Antena Sport

Liviu Ciobotariu a oferit detalii despre eventualul transfer al lui Gabriel Tamaş la Voluntari. Antrenorul ilfovenilor susţine că a avut mai multe discuţii cu veteranul de 39 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Deocamdată nu este nimic cert (n.r – în cazul aducerii lui Gabi Tamaș). Eu am avut câteva discuțiii cu el, însă nu știu exact se va întâmpla. Eu am mai declarat și vă spun și acum. Există anumite negocieri. În cazul în care o parte nu este de acord, este clar că transferul nu se va realiza.

Liviu Ciobotariu, detalii despre eventualul transfer al lui Gabriel Tamaş

Va fi o perioadă scurtă de pregătire. În 17 zile noi jucăm primul meci oficial, așa că e destul de comprimat. E o perioadă de pregătire, vom avea și 3 jucători de verificare. Trebuie să ne prindă într-o formă bună la primul joc, cu U Cluj.”, a spus Ciobotariu.

Pe de altă parte, Tamaş a negociat şi cu FC U Craiova 1948. Ar fi o lovitură de proporţii dată de patronul echipei aflate pe locul 10 în Liga 1.

Tamaş negociază cu Adrian Mititelu

Mititelu nu renunţă la play-off şi vrea să îi aducă întăriri lui Nicolo Napoli. Tamaş a mai fost dorit de FC U Craiova 1948 şi în iarna trecută, dar şi în această vară. Totuşi, internaţionalul român ar putea fi convins abia acum să joace în Bănie.

Reclamă

Sursa citată anterior anunţă că Tamaş a purtat discuţii cu Adrian Mititelu Jr. şi încă nu a ajuns la un acord total. Singurul impediment care mai stă în calea mutării este unul de ordin financiar. Totul se poate rezolva în momentul în care Gabi Tamaş va purta negocierile finale cu patronul oltenilor.

Adrian Ilie l-a dat de gol pe Gabriel Tamaş

Adrian Ilie l-a dat de gol pe Gabriel Tamaş şi susţine că fundaşul de 39 de ani vrea să joace în continuare în Liga 1. Nu are gânduri de retragere.

Ilie şi Tamaş au jucat fotbal împreună pe final de an şi „Cobra” susţine că fundaşul poate evolua lejer în campionatul României, fiind într-o formă foarte bună.

Reclamă 4 / 0/3

„Am mai jucat împreună, nu este prima dată, la antrenamente la echipa naţională, mi se pare că este în formă. Îi doresc să prindă un club şi să mai joace, că aşa îşi doreşte şi el”, a spus Ilie.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și