Închide meniul

Liviu Ciobotariu, dezamăgit după Farul – Sepsi 2-1: „Nu arătăm bine deloc”. Covăsnenii, la a treia înfrângere la rând

Alex Masgras Publicat: 1 octombrie 2023, 9:22

Reclamă
Liviu Ciobotariu, dezamăgit după Farul – Sepsi 2-1: „Nu arătăm bine deloc. Covăsnenii, la a treia înfrângere la rând

Liviu Ciobotariu, dezamăgit după Farul - Sepsi 2-1

Liviu Ciobotariu, antrenor Sepsi / Profimedia

Liviu Ciobotariu a fost dezamăgit după Farul – Sepsi 2-1. Antrenorul covăsnenilor crede că cele două goluri primite de echipa sa puteau fi evitate şi se observă o pantă descendentă, atât în privinţa jocului, cât şi în privinţa rezultatelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Liga 1, Sepsi a ajuns la trei înfrângeri consecutive, după ce a pierdut meciurile cu Universitatea Craiova, FCSB şi Farul Constanţa.

Liviu Ciobotariu, dezamăgit după Farul – Sepsi 2-1

Deţinătoarea Cupei României a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Liga 1, iar jocul nu este deloc promiţător. Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi, a fost extrem de dezamăgit la finalul meciului de la Ovidiu, cu Farul.

Campioana României s-a impus cu 2-1 la capătul unui meci în care pentru echipa lui Gheorghe Hagi au marcat Larie şi Budescu. Unicul marcator al covăsnenilor a fost Ştefănescu.

„Ca și exprimare în teren, nu am arătat rău. Am făcut o repriză destul de bună. Din păcate, am primit două goluri care puteau fi evitate. Am vorbit la pauză, am discutat să nu ne mai surprindă. Este adevărat, suntem pe o pantă descendentă ca și rezultate, dar și ca joc.

Reclamă

Nu arătăm bine deloc. Va trebuie să ne strângem și să analizăm bine greșelile și să nu le mai repetăm. După pauză, primim lejer gol. A fost un meci greu. E campioana României. Avem o formă slabă. Ghinionul parcă nu se mai termină la noi. Greșim și individual și colectiv!”, a declarat Liviu Ciobotariu, potrivit digisport.ro.

Gică Hagi consideră că Farul a învins-o pe Sepsi datorită lui Constantin Budescu

Gică Hagi consideră că Farul a învins-o pe Sepsi datorită lui Constantin Budescu. Antrenorul şi acţionarul majoritar al Farului l-a lăudat pe decarul echipei sale după victoria cu 2-1 cu Sepsi.

„Regele” l-a lăudat şi pe Louis Munteanu, care a avut un gol anulat.

Reclamă 4 / 0/3

„Am făcut o repriză foarte bună, dar am greșit. Greșeală mare, când te aperi jos. Trebuia să fim mai atenți.

La pauză am vorbit și bine că am avut răbdare, am construit. Eram supărat că am luat gol, dar mă bucur că… Chiar dacă tonul meu a fost mai ridicat puțin, mă bucur că ei au fost calmi și au câștigat.

El (n.r. Budescu) ne-a câștigat trei puncte. E pe drumul bun. Nu cred că mai sunt întrebări la calitatea pe care o are.

Dacă jucătorii fac bine, e clar că suntem o echipă, am arătat anul trecut că știm fotbal.

Nedelcu are o problemă la genunchi. Se pare că e mai bine în vestiar, dar vom vedea, nu știm.

(n.r: dacă Louis Munteanu poate fi o soluţie la naţională) De unde să știu eu? Eu cred că Louis are un potențial enorm, e nouar, are finalizare bună. Îi trebuie să fie fizic mai bine. El a jucat puțin la Fiorentina, apoi a jucat foarte mult la noi, din trei în trei zile”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro după Farul – Sepsi 2-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și