Închide meniul

Liviu Ciobotariu, după Chindia – Voluntari 2-2: „Sunt contactat de mai multe echipe din zona Golfului și din România”

Bogdan Stănescu Publicat: 19 mai 2023, 23:17

Reclamă
Liviu Ciobotariu, după Chindia – Voluntari 2-2: Sunt contactat de mai multe echipe din zona Golfului și din România

Liviu Ciobotariu, după Chindia - Voluntari 2-2

Liviu Ciobotariu, după un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Liviu Ciobotariu a anunţat după Chindia – Voluntari 2-2 că are mai multe oferte din zona Golfului şi din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui FC Voluntari a precizat că va lua o decizie în privinţa viitorului său după barajul de calificare în Conference League.

Liviu Ciobotariu, după Chindia – Voluntari 2-2

Eu sunt în situația lui Mihai Popa. Mi se termină contractul pe data de 30 iunie. Mai avem un meci de jucat. Nu ascund faptul că sunt contactat de mai multe echipe din zona Golfului și din România. După baraj voi lua o decizie”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru digisport.ro după Chindia – Voluntari 2-2.

M-aș fi bucurat dacă am fi terminat pe primul loc. Așa va trebui să facem deplasarea la Craiova. Nu va fi ușor. am mai jucat acolo. Știm că au o echipă foarte bună. Vom merge la baraj, ne vom pregăti, avem câteva zile la dispoziție.

Nu știu dacă e o relaxare, dar am primit goluri foarte rapide. Toate lucrurile s-au dereglat, am intrat în panică, ceea ce nu ar fi trebuit. Avem jucători cu experiență, trebuia să își păstreze calmul. Îmi pare rău că am retrogradat-o pe Chindia.

Reclamă

Nu am venit să retrogradăm pe nimeni, am venit să ne jucăm șansa de a termina pe primul loc. Au inaugurat stadionul, un stadion frumos, dar ăsta este fotbalul. Trebuie să jucăm la victorie, pentru că altă șansă nu avem. Nu se joacă în două manșe. Va fi destul de greu, dar avem un moral bun, vom merge încrezători”, a mai spus Liviu Ciobotariu.

Momente dramatice după retrogradarea Chindiei! Antrenorului de portari de la Chindia i s-a făcut rău

Momente dramatice după retrogradarea Chindiei în Liga 2. Antrenorului de portari al dâmboviţenilor i s-a făcut rău şi a avut nevoie de intervenţia medicilor.

Chindia Târgovişte a retrogradat direct în Liga 2, după ce nu a reuşit să învingă pe FC Voluntari. Echipa lui Toni Petrea a remizat, scor 2-2, în timp ce FC Argeş a învins pe Petrolul la scor de neprezentare.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul cu portarii de la Chindia, Dumitru Hotoboc, a avut probleme de sănătate, iar o ambulanţă a venit în zona vestiarelor, potrivit sursei citate. Din fericire, Hotoboc şi-a revenit.

Daniel Popa, atacantul celor de la Chindia, a avut un discurs dur după ce echipa lui Toni Petrea a retrogradat.

Chindia – FC Voluntari 2-2. Echipa lui Toni Petrea a retrogradat direct în Liga 2

Chindia şi-a inaugurat stadionul cu o contraperformanţă: echipa a retrogradat din Superligă şi va juca la anul în Liga 2.

Oaspeţii au condus cu 2-0 la pauză, prin două goluri marcate pe final de repriză. În minutul 42, la o degajare a portarului Mihai Popa, fundaşii Orozco şi Celea au gafat nepermis, iar mingea a juns la Nemec. Acesta a pătruns în careu şi a şutat în portarul Moldovan, dar Damaşcan a reluat în plasă mingea respinsă de goalkeeperul gazdelor. În minutul 45+2 Kevin Meleke a făcut 2-0 pentru Voluntari.

Chindia a revenit în joc prin Neguţ, care a redus din diferenţă în minutul 48, iar în minutul 75 gazele au egalat printr-un şut superb al lui Şerban.

Chindia a terminat pe locul 9, cu 23 de puncte, iar FC Voluntari este pe locul secund în play-out, cu 34 de puncte.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și