Închide meniul

Liviu Ciobotariu, înainte de Voluntari – FCSB: „O să dau mâna cu amândoi, cu Strizu şi Pintilii”. Ce spune de oferta din trecut de la Gigi Becali

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 februarie 2023, 15:12

Liviu Ciobotariu, înainte de Voluntari – FCSB: „O să dau mâna cu amândoi, cu Strizu şi Pintilii. Ce spune de oferta din trecut de la Gigi Becali

Liviu Ciobotariu, înainte de Voluntari - FCSB

Liviu Ciobotariu, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Liviu Ciobotariu a vorbit înainte de Voluntari – FCSB despre situaţia de la clubul lui Gigi Becali. Leo Strizu este antrenorul cu licenţă PRO, dar Mihai Pintilii şi Gigi Becali iau toate deciziile legate de tactică şi de primul 11.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul FC Voluntari – FCSB, din etapa a 25-a din Liga 1, se joacă duminică seara, de la ora 20:00, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Iniţial, biletele au costat 70 de lei, dar au ajuns 30 de lei. 

Liviu Ciobotariu, înainte de Voluntari – FCSB

„O să dau mâna cu amândoi. Pe Leo îl cunosc, am fost colegi de echipă la Progresul. Cu Mihai Pintilii mă ştiu de când juca. Îi voi saluta pe amândoi. Ştiu că Leo e în acte. Deciziile cine le ia? Deciziile le ia cel care face echipa. La noi, la Voluntari, eu fac echipa. FCSB e un capitol închis. Sunt aici, într-un moment delicat”, a spus Ciobotariu.

În toamna anului trecut, Gigi Becali l-a dorit pe Liviu Ciobotariu la FCSB, după demisia lui Nicolae Dică. Ciobi a refuzat oferta şi Mihai Pintilii a rămas pe banca roş-albaştrilor.

„Eu consider că am căpătat experienţă în activitatea mea de antrenor. Am mai trecut prin momente grele. E adevărat că am avut şi momente foarte bune. Nu cedez foarte uşor la anumite lucruri, sau în momentul în care nu merge echipa sau se clatină scaunul. Nu am mai vorbit cu Gigi Becali de atunci. De obicei, când fac o alegere, nu mă uit în urmă. Dacă am decis aşa, am avut convingerea că voi face un lucru corect şi nicioată nu regret ce se întâmplă în urma mea.

Reclamă

Am mai avut oferte foarte bune, de afară, din Golf. Era o echipă foarte mediatizată în Golf, însă lucrurile s-au complicat, nu am ajuns la un acord şi nu am mai ajuns acolo. Am avut oferte chiar şi de la echipe naţionale. E clar că dacă te solicită un club ca FCSB, care se bate an de an la titlu, cu un lot foarte bun, e bine. Ai de unde să faci alegeri la FCSB. Nu avem prime speciale”, a mai spus Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu: „Avem nevoie de o victorie cu FCSB”

Ilfovenii joacă împotriva echipei lui Gigi Becali, după ce au înregistrat trei înfrângeri consecutive în Liga 1. Voluntari e pe locul 11 în campionat.

„Meciul acesta ne prinde într-un moment greu. Întâlnim FCSB, o echipă foarte bună, cu jucători care fac diferenţa în momentele dificile. Am văzut meciurile Farul şi CFR Cluj, au calitate, mai ales pe faza de atac. Ca să putem ieşi din această situaţie, avem nevoie de o victorie, indiferent de strategia pe care o vom aborda, indiferent de sistem, indiferent dacă va fi sau nu un joc plăcut ochiului.

Reclamă 4 / 0/3

Avem nevoie de o victorie. Jucăm acasă. Pe terenul nostru am făcut meciuri bune. Trebuie să fiu sincer, moralul e scăzut. Am lucrat la asta în această problemă. Doar noi putem scoate echipa din această situaţie. Noi suntem cei care trebuie să acumulăm puncte. Aştept de la jucători o reacţie pozitivă, după tot ce s-a întâmplat. Ştim că nu va fi uşor. E o echipă care se va bate la titlu.

Nu eu fixez preţul biletelor. Eu îmi doresc să fie stadionul plin. Îmi place să joc cu mulţi suporteri. Am înţeles că s-au schimbat preţurile. Eu am alte preocupări care mă frământă. Noi suntem obişnuiţi să jucăm jocurile importante cu suporteri de la echipe adverse. Le mulţumesc oamenilor care vin aici să ne susţină”, a încheiat Ciobi.

Recomandări
  • FC Voluntari – FCSB, duminică seara, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Gazdele vin după 3 eşecuri consecutive

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și