Închide meniul

FC Voluntari s-a răzgândit! Cât costă acum un bilet la meciul cu FCSB, după ce ultrașii roș-albaștri au amenințat cu boicotul

Cosmin Cioboată Publicat: 9 februarie 2023, 15:50

Reclamă
FC Voluntari s-a răzgândit! Cât costă acum un bilet la meciul cu FCSB, după ce ultrașii roș-albaștri au amenințat cu boicotul

Ultrașii FCSB amenințaseră că nu vor merge la meciul cu FC Voluntari

Ultrașii FCSB amenințaseră că nu vor merge la meciul cu FC Voluntari / Hepta

FC Voluntari s-a răzgândit! Inițial, oficialii clubului din Ilfov stabiliseră ca prețul unui bilet pentru meciul cu FCSB să fie de 70 de lei. Ultrașii roș-albaștrilor, prin vocea liderului de galerie Gheorghe Mustață, au amenințat că nu vor merge la partida din etapa a 25-a din Liga 1, dacă tichetele nu se vor ieftini. În cele din urmă, organizatorii s-au conformat și au revenit cu un preț nou pentru duelul de pe stadionul “Anghel Iordănescu”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mustață a “luat foc” când a aflat că FC Voluntari a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB la prețul de 70 de lei.

FC Voluntari s-a răzgândit! Cât costă acum un bilet la meciul cu FCSB, după ce ultrașii roș-albaștri au amenințat cu boicotul

Liderul Peluzei Nord Steaua a anunțat că ultrașii FCSB-ului vor sta în afara stadionului din Ilfov și vor scanda împotriva primarului din Voluntari, Florentin Pandele, și a lui Bogdan Bălănescu, directorul general de la FC Voluntari.

“O să stăm afară, vrem să boicotăm meciul, să stăm în afara stadionului și să scandăm împotriva lui Pandele și Bălănescu!”, a anunțat Gheorghe Mustață, miercuri, pentru sport.ro.

La mai puțin de 24 de ore de la mesajul transmis de ultrașii vicecampioanei, FC Voluntari a revenit cu un preț mai mic al biletelor. 30 de lei vor fi nevoiți să scoată din buzunare cei care vor să fie prezenți pe stadion la meciul din runda a 25-a din Liga 1.

Reclamă

Motivul pentru care FC Voluntari a ieftinit biletele pentru meciul cu FCSB

Totuși, oficialii clubului ilfovean au precizat că decizia ieftinirii tichetelor a venit ca urmare a cererii intense din partea propriilor suporteri pentru meciul cu FCSB, ci nu din cauza amenințării cu boicotul din partea galeriei FCSB.

„FC Voluntari a fixat ca preț de intrare la primele 3 partide disputate pe teren propriu de către echipa noastră în 2023 , cu CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova suma de 70 de lei.

Având în vedere interesul major acordat partidei cu FCSB, care se va disputa duminică,  12 februarie, ora 20:00, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, clubul nostru a venit în întimpinarea numeroaselor cereri venite din partea suporterilor din Voluntari, și a decis ca prețul unui tichet de acces la această partidă sa fie de 30 de lei – INTRARE GENERALĂ”, a anunțat FC Voluntari, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul FC Voluntari – FCSB, din etapa a 25-a din Liga 1, se joacă duminică seara, de la ora 20:00, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Înaintea partidei cu ilfovenii, FCSB se află pe locul 4, la 7 puncte în spatele liderului Farul Constanța. De cealaltă parte, FC Voluntari ocupă abia poziția a 11-a, cu 3 înfrângeri în 3 meciuri disputate în acest an.

Gigi Becali a primit o ofertă din China pentru Ianis Stoica

Gigi Becali, patronul FCSB, a primit o ofertă din China pentru Ianis Stoica. Atacantul care este împrumutat de roş-albaştrii până la finalul sezonului la U Cluj, poate aduce în conturile echipei jumătate de milion de euro.

Ianis Stoica a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali, după evoluţiile modeste din startul sezonului. Atacantul de 20 de ani nu mai prinde prea multe minute la trupa roş-albastră, şi astfel a fost îmrpumutat în această iarnă la U Cluj, sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău.

Conform digisport.ro, Ianis Stoica este ofertat de trupa Beijing Guoan, ocupanta locului şapte din prima ligă din China. FCSB ar urma să primească în schimbul jucătorului suma de 500.000 de euro.

Totodată, se pare că şi U Cluj are un cuvânt de spus în această ecuţie. „Şepcile roşii” ar vrea să-l păstreze pe Ianis Stoica până la finalul sezonului, atât cât este înţelegerea cu FCSB în privinţa împrumutului jucătorului.

De asemenea, cel care va decide un posibil transfer al jucătorului este Gigi Becali, şi rămâne de văzut dacă patronul roş-albaştrilor va accepta suma pusă în joc de oficialii chinezi.

Reclamă

În acest sezon, Ianis Stoica a bifat 19 meciuri pentru FCSB, fără să marcheze vreun gol. La U Cluj, atacantul de 20 de ani a fost titular în primele două meciuri din acest an, cu Voluntari şi U Cluj, iar în înfrângerea de pe terenul celor de la FC U Craiova 1948, tânărul de 20 de ani a fost introdus la pauză în locul lui Florian Haita.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și