Închide meniul

Liviu Ciobotariu și-a prelungit contractul cu FC Voluntari! Anunțul făcut de ilfoveni

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 iunie 2022, 17:31

Liviu Ciobotariu și-a prelungit contractul cu FC Voluntari! Anunțul făcut de ilfoveni

Liviu Ciobotariu rămâne la FC Volutari

Liviu Ciobotariu, într-un meci pentru FC Volutari / Hepta

Liviu Ciobotariu și-a prelungit contractul cu FC Voluntari. Tehnicianul de 51 de ani va pregăti echipa ilfoveană și în stagiunea următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că FC Voluntari a semnat un nou contract cu antrenorul Liviu Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu și-a prelungit contractul cu FC Voluntari

Mister , împreună cu staff-ul său, format din : Adrian Iordache ( antrenor secund), Mihai Ștețca ( antrenor cu portarii) și Lucian Păun ( preparator fizic) vor pregăti FC Voluntari și în sezonul 2022/2023.

Liviu Ciobotariu a fost adus de conducerea clubului la cârma formației noastre pe 7 mai 2021, într-un moment în care FC Voluntari se află în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

A menținut echipa în prima ligă, după care a reușit o stagiune 2021/2022 remarcabilă, obținând calificarea în finala Cupei României și terminând sezonul pe locul 4 ,cea mai bună clasare din istorie pentru FC Voluntari .

Reclamă

70,59 % este procentajul de INVINCIBILITATE al lui Mister în cele 51 de partide oficiale(24 victorii-12 egaluri-15 înfrângeri) și 80% pe teren propriu(14 victorii- 6 remize-5 înfrângeri) în 25 de partide în care, pe stadionul ,, Anghel Iordănescu „, au reușit să câștige doar 3 adversari din Liga 1( FC Botoșani, CFR Cluj și FC Argeș)

Mulțumim Mister , privim împreună cu optimism spre un nou sezon remarcabil pe prima scenă a fotbalului românesc”, se arată în comunicatul emis de FC Voluntari.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FC Voluntari (@officialfcvoluntari)

Reclamă 4 / 0/3

Ciobotariu îl va avea pe Ulrich Meleke și în sezonul viitor

CFR Cluj a pierdut procesul la FIFA cu fundașul Ulrich Meleke, scrie gsp.ro. Campioana României l-a cumpărat pe jucătorul ivorian în 2021 de la FC Botoșani, pentru 350.000 de euro, dar nu a intrat în planurile lui Dan Petrescu și a fost împrumutat la FC Voluntari.

Meleke s-a enervat că nu a jucat deloc la CFR Cluj și pentru că a avut întârzieri salariale și a dat-o în judecată la FIFA pe campioana României. Acesta a avut câștig de cauză și va părăsi echipa din Gruia din postura de jucător liber de contract.

Sursa citată anunță că, odată devenit liber, Meleke va continua la FC Voluntari, unde a fost om de bază în primul „11” aliniat de Liviu Ciobotariu.

32 de partide în toate competițiile a disputat Ulrich Meleke în sezonul trecut pentru FC Voluntari, când echipa din Ilfov a terminat pe locul patru în Liga 1, cea mai bună clasare din istoria clubului.

Liviu Ciobotariu, criticat de Gigi Becali și MM Stoica

Ilfovenii au fost criticaţi de Gigi Becali după remiza cu gruparea roş-albastră, scor 2-2, iar antrenorul a răbufnit. FCSB a pierdut titlul după ce a remizat 2-2 cu FC Voluntari, iar CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Universitatea Craiova.

„Îi apreciez foarte mult pe cei de la FCSB, au o echipă foarte bună, de altfel îl apreciez și pe domnul Becali, care investește mult, la fel și pe Mihai Stoica. Le înțeleg frustrarea și durerea. Și eu am fost la fel de supărat în trecut, dar nu știu dacă e corect să nu îți asumi și să arunci vina pe alții.

Eu am văzut că înaintea meciului cu noi căutau deja stadion pentru CFR. Ce a zis domnul Becali, că nu se împiedică de Voluntari? Domnilor, în ce țară trăim? Sunt condamnat că am jucat corect și mi-am apărat șansele? Eu am avut reproșuri la adresa celor de la FCSB că au jucat cu Miron, nu cu Vinicius? Când am jucat cu FCSB și am pierdut 4-0, cu ce echipă am jucat?

Reclamă
Păi, atunci, sunt eu vinovat? De ce sunt acuzat? Că nu am jucat cu cine voiau ei? Eu i-am zis lui Petrea sau lui MM să joace cu Vinicius, cu Crețu, cu cine au ei pe acolo? Le înțeleg frustrarea, dar mă acuzi pe mine că am jucat corect? Eu am stat, am tăcut, am tăcut, dar nu e normal. Ce ar fi vrut domnul Becali? Ce motive aveam să joc cu echipa a doua?”, a transmis Liviu Ciobotariu, la conferinţa de presă după finala Cupei României.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și