Închide meniul

Liviu Ciobotariu, supărat după Sepsi – Oţelul 1-1: „Nu avem nicio scuză”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 august 2023, 22:02

Reclamă
Liviu Ciobotariu, supărat după Sepsi – Oţelul 1-1: „Nu avem nicio scuză

Liviu Ciobotariu, supărat după Sepsi - Oţelul 1-1

Liviu Ciobotariu, în timpul unui meci / Hepta

Liviu Ciobotariu e supărat după Sepsi – Oţelul 1-1. Antrenorul lui Sepsi s-a arătat nemulţumit de jocul echipei sale cu echipa lui Dorinel Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul lui Sepsi a vorbit şi de dubla cu Aktobe, din Conference League, care se anunţă a fi foarte dificilă.

Liviu Ciobotariu, supărat după Sepsi – Oţelul 1-1: „Nu avem nicio scuză”

Sunt alte cauze, dar nu avem nicio scuză pentru jocul slab. Am putea invoca multe. Am spus înainte de joc, toți sunt titulari.

Unii au jucat mai mult, dar ceilalți ar fi trebuit să arate că merită să îmbrace tricoul acestei echipei. Am putea să mai spunem că acum trei zile am avut un rezultat euforic.

Poate ne-am gândit și la celălalt joc. Aceste lucruri nu ar trebui să existe. Este un punct pe care îl punem în clasament. Importat e să ne revenim fizic.

Reclamă

Se întâmplă. Și eu am făcut greșeli la rândul meu. Cine nu joacă, nu greșește. E o greșeală pe care ar fi trebuit să n-o facă (n.r. Ninaj la golul Oțelului).

Noi nu avem al patrulea fundaș central. Responsabil sunt eu. Vom avea o discuție cu jucătorii. Nu pot să dau vina pe un anume jucător.

(n.r. despre meciul cu Aktobe) Va fi un joc destul de greu. Nu am apucat să-i analizez. Am văzut niște imagini în fugă. Din seara asta voi începe analiza. Știu ce jucători au. Aș fi foarte mulțumit dacă am reuși să ne calificăm”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru digisport.ro, după Sepsi-Oțelul 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Dorinel Munteanu, tiradă după Sepsi – Oţelul 1-1: „Nu sunt mulţumit absolut deloc”!

Dorinel Munteanu, tiradă după Sepsi – Oţelul 1-1. Antrenorul lui Oţelul Galaţi şi-a avertizat jucătorii şi s-a arătat supărat şi pe arbitru.

Chiar dacă cei de la Sepsi au controlat jocul în majoritatea timpului, Dorinel Munteanu a susţinut că echipa lui merita victoria.

Asta e situaţia, ce să facem… A fost un joc exact cum mă aşteptam, aprig, disputat.

Sigur, la prima vedere trebuie să fiu mulţumit cu un punct, dar nu sunt mulţumit absolut deloc de repriza a doua.

I-am lăsat să vină peste noi şi au profitat, au marcat.

Nu s-a văzut absolut deloc diferenţa (n.r.: între Oţelul şi Sepsi).

„O să am o discuţie cu ei”

O să am o discuţie cu ei, v-am spus de la început, nu mă bazez pe 11 jucători, mă bazez pe toţi 24.

Reclamă

Fatai să joace el pentru echipă şi după aia să-şi dea cu părerea.

Centralul m-a avertizat. Şi la jocul trecut am pus o întrebare, dacă centralul e rudă cu cineva de la ei, aşa şi acum. Team-managerul meu le-a spus să nu mai vorbească cu ei.

Nu-mi cer scuze că s-a văzut pe teren. Şi aşa am 3 cartonaşe galbene, vin meciuri grele.

„Meritam victoria”

Dacă nu-i spui nimic, îi pui o întrebare şi el zice că îl iau la mişto… Team-managerul meu a pus această întrebare.

Nu pot să fiu bucuros de absolut nimic fiindcă meritam victoria.

Nu sunt mulţumit deloc, doar 4 puncte, am luat Cine se mulţumeşte cu puţin n-o să reziste la echipa mea”, a spus Dorinel Munteanu pentru digisport.ro după Sepsi – Oţelul 1-1.

Sepsi – Oțelul 1-1. Elevii lui Liviu Ciobotariu au egalat pe final, după ce au dominat tot meciul. Gălăţenii, bară în prelungiri!

Sepsi – Oțelul 1-1 a fost primul meci al zilei. Partida din etapa a 4-a a Ligii 1 a fost în format live score pe AS.ro.

Înaintea acestui meci, Sepsi venea după rezultatul excelent obținut în turul 2 al UEFA Conference League. Covăsnenii patronați de Laszlo Dioszegi au trecut cu scorul de 6-0, la general, de CSKA Sofia, o formație cu o vastă experiență europeană, din Bulgaria. De cealaltă parte, nou promovata Oțelul venea după eșecul cu FCSB, scor 0-2.

Până în momentul de față, Oțelul Galați nu a reușit să obțină nicio victorie de la revenirea în Liga 1. A fost 1-1 cu UTA, 0-0 cu Universitatea Craiova și 0-2 cu FCSB, înainte de acest 1-1 cu Sepsi. Înaintea acestei partide, echipa din Moldova se afla pe locul al 15-lea, cu 2 puncte, în timp ce elevii lui Liviu Ciobotariu erau pe locul 3 cu 7 puncte.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și