Închide meniul

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă! Rapid pregăteşte un transfer de senzaţie

Viviana Moraru Publicat: 28 iunie 2024, 18:33

Reclamă
Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă! Rapid pregăteşte un transfer de senzaţie

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă

Florin Niţă, în timpul unui meci la EURO 2024/ Profimedia

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă. Acţionarul majoritar al giuleştenilor pregăteşte o lovitură de senzaţie şi forţează transferul „eroului” naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Niţă este liber de contract, după ce şi-a încheiat contractul cu Gaziantep. Portarul român este dorit şi de o echipă din Arabia Saudită, după cum a anunţat şi Marius Şumudică.

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă

Conform fanatik.ro, Dan Şucu e gata să-i ofere un salariu de 30.000 de euro pe lună lui Florin Niţă, în cazul în care portarul de 36 de ani ar accepta să semneze cu Rapid.

De asemenea, pe lângă salariul uriaş promis, giuleştenii îi vor oferi „eroului” naţionalei şi un bonus la semnătură, bonus de 150.000 de euro.

Sursa citată anterior mai menţionează faptul că Dan Şucu se luptă cu arabii, pentru a obţine semnătura lui Florin Niţă. Portarul naţionalei este dorit şi de o formaţie din Arabia Saudită, formaţie care îi oferă un contract de 600.000 de euro pe an.

Reclamă
Reclamă 4

Dan Şucu l-a văzut la treabă pe Florin Niţă la meciurile naţionalei de la EURO 2024, acesta fiind prezent în Germania, pentru a susţine naţionala.

„Niță a fost omul meciului. Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid! La fel și Adrian Rus, precum și oricare dintre jucătorii echipei naționale”, a spus Dan Şucu la sosirea din Germania, conform gsp.ro.

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu

A apărut reacția lui Marius Șumudică, după ce s-a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu pentru a veni la Rapid. Titularul dintre buturile naționalei României ar putea reveni în Liga 1.

Reclamă

Fostul portar al FCSB-ului este dorit de Dan Șucu și Nei Lennon în Giulești. Dacă va accepta, se va lupta cu Marian Aioani pentru postul de titular. El l-a ținut pe bancă la națională pe fostul goalkeeper al Rapidului, Horațiu Moldovan.

”I-a făcut Gaziantep ofertă pe doi ani, din ce informații am eu. În jur de 500.000 de euro, cu bonusuri, pe an. Cred că ajunge la 6-700.000 de euro, ceea ce cred că Rapidul nu poate să plătească.

Niță este un tip sufletist, căruia îi lipsește foarte mult familia. Mai sunt și 3-4 echipe din Arabia Saudită care n-au primit bugetul de la guvern. Vor face oferte. Nu s-au făcut oferte clare, sunt sigur că va avea oferte.

Din informațiile mele din Arabia Saudită, se învârt la cel puțin 900.000 – 1.100.000 milioane de euro pe an”, a declarat Marius Șumudică la fanatik.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

22:42

„Ce jucător este!” Harry Kane, fascinat de golul fabulos al lui Jude Bellingham: „Cel mai frumos din istoria Angliei”

22:12

Alexandru Cicâldău poate semna cu noua echipă după EURO 2024. Un fost star de la Barcelona îl vrea pe român

21:55

LIVE TEXTSpania – Georgia 1-1. Rodri a restabilit egalitatea cu un gol controversat! Emoţii mari pentru iberici

21:20

Anglia – Slovacia 2-1. Bellingham şi-a salvat echipa cu un gol marcat în prelungirile meciului, din foarfecă. Kane a marcat şi el

21:13

Jude Bellingham, gol „extraterestru” în minutul 90+5 din Anglia – Slovacia! Gest făcut spre fani, după ce a marcat din „foarfecă”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și