Închide meniul
EXCLUSIV

Locul 2 din Liga 1 ar putea avea o miză uriaşă: Liga Campionilor! Farul are încă interdicţie în Europa. Când are liderul primul termen la TAS

Dan Roșu Publicat: 4 noiembrie 2022, 14:49

Locul 2 din Liga 1 ar putea avea o miză uriaşă: Liga Campionilor! Farul are încă interdicţie în Europa. Când are liderul primul termen la TAS

Locul 2 din Liga 1 ar putea avea o miză uriaşă: Liga Campionilor!

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

  • Farul e lider în Liga 1
  • Echipa lui Hagi are interdicţie în Europa

Locul 2 din Liga 1 ar putea avea o miză uriaşă pentru următorul sezon de Champions League. În cazul în care Farul va câştiga titlul, echipa de pe 2 va merge în preliminariile Ligii, ţinând cont că dobrogenii sunt încă interzişi în Europa de Administraţia de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Gică Hagi este lider în Liga 1 şi poate spera la titlu, dar fuziunea dintre Farul şi Viitorul le dă mari dureri de cap constănţenilor. Aceştia nu au primit licenţă din partea Administraţiei de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal. Dacă anul trecut, nu s-au clasat pe loc de cupe europene, la capătul acestui sezon sunt şanse mari ca lucrurile să stea altfel.

Locul 2 din Liga 1 ar putea avea o miză uriaşă: Liga Campionilor

Acesta este motivul pentru care Farul luptă la TAS pentru a-şi găsi dreptatea. Prima înfăţişare va avea loc în luna decembrie a acestui an şi rămâne de văzut dacă tribunalul de la Lausanne le va da dreptate românilor.

Reclamă

„În luna decembrie, avem primul termen la TAS. Nu am renunţat la demers”, a spus Gică Popescu, pentru Antena Sport.

Dacă nici TAS nu o va ajuta pe Farul, atunci aceasta nu va avea drept de a juca în cupele europene în stagiunile 2023-2024 şi 2024-2025. Dacă va lua titlul în această situaţie, lupta pentru locul 2 al Ligii 1 va căpăta alte conotaţii.

Reclamă

Rapid, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi FCSB sunt echipele care au şansele cele mai mari la locul 2, în cazul în care Hagi va deveni pentru a a doua oară campion al României. Dintre ele, CFR e echipa care ar putea avea un parcurs cât mai lung, fiind cap de serie în primele trei tururi preliminare.

Accederea în play-off-ul Ligii Campionilor din acest sezon le-a adus echipelor câte 5 milioane de euro. Cele care au ajuns în grupele competiţiei au fost răsplătite cu peste 15 milioane d euro.

Gică Hagi chiar speră la titlu

După ce a bătut-o pe FC U Craiova 1948, etapa trecută, Gică Hagi a avut o reacţie care spune multe despre speranţele lui la titlul din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem acolo, dar noi nu e bine să ne uităm în clasament, pentru că te ia amețeala. Dacă mă uit sus sau în spate, mă ia amețeala. Stăm prea bine în momentul de față.

Dacă te uiți prea mult la clasament te ia amețeala și atunci e bine să stăm cu picioarele pe pământ. Dacă după meciul cu Rapid i-am certat, am fost mai negativ, acum am vrut să iau partea bună”, spunea Hagi, într-o conferinţă de presă.

După primele 16 etape disputate în Liga 1, Farul e pe primul loc, cu 37 de puncte, la cinci lungimi de Rapid. CFR încheie podiumul, cu 28 de puncte, dar şi cu două meciuri mai puţin disputate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”