Închide meniul

Lorena Balaci, cooptată în staff-ul Universităţii Craiova! Ce funcţie va avea fiica lui Ilie Balaci la clubul lui Mihai Rotaru

Bogdan Stănescu Publicat: 4 august 2023, 22:50

Reclamă
Lorena Balaci, cooptată în staff-ul Universităţii Craiova! Ce funcţie va avea fiica lui Ilie Balaci la clubul lui Mihai Rotaru

Lorena Balaci, cooptată în staff-ul Universităţii Craiova!

Lorena Balaci, în conferinţa de presă de prezentare / Facebook Universitatea Craiova

Lorena Balaci a fost cooptată în staff-ul Universităţii Craiova. Fiica regretatului Ilie Balaci a fost prezentată astăzi într-o conferinţă de presă de către clubul Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lorena Balaci va activa în cadrul Centrului de copii şi juniori al clubului Universitatea Craiova, dar va avea atribuţii şi în privinţa minifotbalului şi a fotbalului feminin.

Lorena Balaci, cooptată în staff-ul Universităţii Craiova!

Este o provocare pentru mine tot ce se întâmplă. Acum opt ani, pe 1 august, semnam cu Juventus Bucureşti fix pe aceeaşi poziţie pe care am semnat şi pentru Unversitatea Craiova. Venirea mea aici mă obligă foarte tare. Sunt convinsă că oamenii aşteaptă de la mine minuni, dar eu sunt un om. Ce pot să promit este că m-am întors pentru că am o datorie morală faţă de oraşul în care m-am născut şi am o datorie morală faţă de numele pe care îl port”, a declarat Lorena Balaci în conferinţa de presă de prezentare, transmisă de clubul Universitatea Craiova pe Facebook.

Orice club de fotbal este o piramidă. Eu mă ocup fix de baza piramidei, tot ce înseamnă fotbalul pe teren redus, copii până la vârsta de 12 ani, plus fotbalul feminin”, a precizat Lorena Balaci.

În vârstă de 45 de ani, Lorena Balaci este fiica fostului mare jucător al Ştiinţei, Ilie Balaci. Ilie Balaci a decedat în octombrie 2018, la 62 de ani.

Reclamă

Lorena Balaci a fost căsătorită cu Eugen Trică, iar unul dintre cei doi băieţi pe care îi are cu fostul fotbalist, Atanas, este acum jucător la Universitatea Craiova.

Fanii Universităţii Craiova au reacţionat, după ce ultraşii FC U Craiova au anunţat că nu mai vin la meciuri: „RIP”

Fanii Universităţii Craiova au reacţionat, după ce ultraşii FC U Craiova au anunţat că nu mai vin la meciuri. Suporterii din Peluza Nord au afişat la meciul Universitatea Craiova – Hermannstadt mesajul „RIP” în Peluza Sud.

În urmă cu două zile, Peluza Sud 1997 a anunţat, pe contul ei de Facebook, că nu va mai merge la meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Începând de azi, 02.08.2023, Peluza Sud își suspendă activitatea. Decizia a fost luată în unanimitate, de toate brigăzile componente.

Ne vedem puși în fața luării unei decizii grele, o decizie care vine odată cu motivarea procesului recent încheiat, conform căreia entitatea sportivă pe care am susținut-o până în acest moment a pierdut palmaresul Universității Craiova, câștigat la aceeași instanță judecătorească în urmă cu câțiva ani.

De asemenea, conform aceleași motivări, nici clubul înființat în 2013 la Mogoșoaia, județ Ilfov, nu deține acest palmares, ci îl folosește prin închiriere în scopuri comerciale și sportive.

Nu dorim să recatalogăm această decizie, am mai făcut-o și anterior, ci vrem să menționam că nu ne putem continua prezența și susținerea la o entitate care nu mai are nimic de a face cu Universitatea Craiova. Am așteptat în aceste săptămâni motivarea judecătorească pentru a putea avea toate detaliile ‘pe masă’ și azi vă prezentăm decizia pe care am luat-o.

„O decizie grea, dar corectă”

Anunțam în mod clar, încă de pe acum, că odată ce echipa noastră dragă va reveni pe gazon vom fi primii prezenți, mai vocali ca niciodată. Pentru a fi cât mai expliciți, date fiind insinuările și paranoia care orbitează în jurul oricărui comunicat, pentru noi Universitatea Craiova este echipa care va deține legal palmaresul (nu prin jocuri de culise), echipa care va juca cu leul pe piept și cea care va fi susținută de Peluza Sud.

Această triadă este cea care a dat și va da mereu veridicitate clubului Universitatea Craiova. Până când aceste lucruri nu se vor soluționa, Peluza Sud nu va mai fi prezentă la meciul vreunei echipe de club.

Suspendarea reprezintă cel mai dificil lucru pentru un ultras, pentru o persoană care a fost meci de meci pe stadion. O decizie grea, dar corectă, pe care ne-o asumăm public. Poate Știința o să ne mai demonstreze încă o dată ca este nemuritoare și ne vom reîntâlni în Peluza Sud! Până atunci, rămânem o familie unită, nostalgică și cu speranța!

Reclamă

Reamintim că atât ca și până acum, cât și în viitor, singurele anunțuri oficiale ale Peluzei Sud au fost, sunt și vor fi prezentate DOAR prin intermediul acestei pagini! Știința suntem noi… Peluza Sud!”, a fost mesajul postat de Peluza Sud 1997 pe Facebook miercurea aceasta.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Vezi toate știrile
Citește și