Închide meniul

Lorenzo Paramatti a plecat de la FC U Craiova 1948! Anunţul oficial al clubului

Alex Masgras Publicat: 12 august 2023, 16:39

Reclamă
Lorenzo Paramatti a plecat de la FC U Craiova 1948! Anunţul oficial al clubului

Lorenzo Paramatti a plecat de la FC U Craiova 1948

Lorenzo Paramatti, în tricoul lui FC U Craiova 1948 / Hepta

Lorenzo Paramatti a plecat de la FC U Craiova 1948! Fundaşul central italian a încheiat de comun acord relaţiile contractuale cu echipa patronată de Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lorenzo Paramatti era unul dintre cei mai vechi jucători ai formaţiei din Craiova, el ajutând şi la promovarea echipei în prima ligă în 2021.

Lorenzo Paramatti a plecat de la FC U Craiova 1948! Anunţul oficial al clubului

Lorentzo Paramatti a ajuns la FC U Craiova 1948 în vara anului 2020, pe vremea când oltenii evoluau în liga secundă. În total, el a îmbrăcat tricoul craiovenilor de 62 de ori, timp în care a pasat decisiv de 3 ori. Paramatti se număra printre favoriţii fanilor.

„Grazie, Lorenzo Paramatti!

Clubul nostru si apărătorul italian au decis de comun acord încheierea contractului.

Reclamă

Lorenzo a fost unul dintre cei mai vechi jucători ai echipei și a ajutat la promovarea clubului în prima ligă din România.

Pe această cale îi mulțumim pentru toate meciurile în care a îmbrăcat cu succes tricoul alb-albastru și îi dorim mult succes în provocările viitoare”, a fost mesajul postat de FC U Craiova 1948 pe pagina oficială de Facebook.

Sezonul trecut, Paramatti a evoluat în 24 de meciuri pentru FC U Craiova 1948 în toate competiţiile. De asemenea, el, a fost integralist pentru olteni în primele patru etape ale acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 300.000 de euro pe transfermarkt.com, fundaşul italian de 28 a jucat până acum doar în Italia şi România. În ţara noastră, el a mai jucat pentru ACS Poli în prima parte a anului 2019.

Nicolae Dică și-a felicitat jucătorii după FC U Craiova 1948 – Voluntari 3-1. Ce a spus despre victoria echipei sale

Nicolae Dică a vorbit despre victoria echipei sale, din partida cu Voluntari, de pe teren propriu. „Nick” s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale și este încrezător că formația poate realiza lucruri bune în mandatul său. De asemenea, acesta a transmis și un mesaj pentru echipele care participă în preliminariile UEFA Conference League.

„Este important că am reuşit să câştigăm. Am făcut un meci bun. Defensiv, nu voiam să primim acel gol. E bine că am avut reacţie, am marcat trei goluri, am avut şi ocazii de a mai marca. Îi felicit pe băieţi. Voluntari era într-o formă foare bună, a câştigat cu Rapid în ultima etapă.

Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm al doilea joc consecutiv, dar n-am realizat deocamdată nimic. Trebuie să fim modeşti, calmi. Am încredere în băieţi, împreună cu conducerea clubului vom face lucruri bune.

Întotdeauna vreau mai mult de la jucătorii meci, nu mă mulţumesc cu puţin, dar cu multă muncă putem face asta. Încerc, împreună cu staff-ul, să facem lucrurile bine. Jucătorii au înţeles mesajele noastre. Trebuie să avem în continuare aceeaşi atitudine. Meritam un egal cu U Cluj, dar important este că băieţii au avut reacţie după înfrângeri. Patronul a investit foarte mulţi bani, iar băieţii sper că au înţeles aceste lucruri.

FCSB a făcut un joc bun, au întâlnit un adversar bun. Rar am văzut o echipă care să joace în inferioritate ca şi cum ar fi 11 contra 11. Îi aşteaptă un retur dificil. Sper să se califice toate echipele, şi Farul şi Sepsi şi FCSB”, a declarat Nicolae Dică, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și