Închide meniul

Nicolae Dică și-a felicitat jucătorii după FC U Craiova 1948 – Voluntari 3-1: „Am încredere, vom face lucruri bune”

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2023, 23:17

Reclamă
Nicolae Dică și-a felicitat jucătorii după FC U Craiova 1948 – Voluntari 3-1: Am încredere, vom face lucruri bune”

Nicolae Dică și-a felicitat jucătorii după FC U Craiova 1948 - Voluntari 3-1.

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Hepta

Nicolae Dică și-a felicitat jucătorii după FC U Craiova 1948 – Voluntari 3-1. Echipa condusă de „Nick” a făcut o primă repriză foarte bună și a reușit să marcheze de 3 ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 s-a impus împotriva celor de la FC Voluntari în etapa a 5-a a Ligii 1, cu scorul de 3-1. În urma acestui rezultat, oltenii lui Nicolae Dică se află pe locul al 8-lea, cu 6 puncte, în timp ce ilfovenii de la Voluntari ocupă poziția a 2-a, cu 9 puncte.

Nicolae Dică și-a felicitat jucătorii după FC U Craiova 1948 – Voluntari 3-1. Ce a spus despre victoria echipei sale

Nicolae Dică a vorbit despre victoria echipei sale, din partida cu Voluntari, de pe teren propriu. „Nick” s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale și este încrezător că formația poate realiza lucruri bune în mandatul său. De asemenea, acesta a transmis și un mesaj pentru echipele care participă în preliminariile UEFA Conference League.

„Este important că am reuşit să câştigăm. Am făcut un meci bun. Defensiv, nu voiam să primim acel gol. E bine că am avut reacţie, am marcat trei goluri, am avut şi ocazii de a mai marca. Îi felicit pe băieţi. Voluntari era într-o formă foare bună, a câştigat cu Rapid în ultima etapă.

Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm al doilea joc consecutiv, dar n-am realizat deocamdată nimic. Trebuie să fim modeşti, calmi. Am încredere în băieţi, împreună cu conducerea clubului vom face lucruri bune.

Reclamă

Întotdeauna vreau mai mult de la jucătorii meci, nu mă mulţumesc cu puţin, dar cu multă muncă putem face asta. Încerc, împreună cu staff-ul, să facem lucrurile bine. Jucătorii au înţeles mesajele noastre. Trebuie să avem în continuare aceeaşi atitudine. Meritam un egal cu U Cluj, dar important este că băieţii au avut reacţie după înfrângeri. Patronul a investit foarte mulţi bani, iar băieţii sper că au înţeles aceste lucruri.

FCSB a făcut un joc bun, au întâlnit un adversar bun. Rar am văzut o echipă care să joace în inferioritate ca şi cum ar fi 11 contra 11. Îi aşteaptă un retur dificil. Sper să se califice toate echipele, şi Farul şi Sepsi şi FCSB”, a declarat Nicolae Dică, conform digisport.ro.

Următorul test pentru oltenii lui Nicolae Dică este împotriva celor de la Petrolul, în deplasare, pe data de 18 august. Meciul va începe de la ora 18:30 și va putea fi urmărit în format live score pe As.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 3-1

FC U Craiova 1948 – Voluntari 3-1! Echipa lui Nicolae Dică a înregistrat o victorie categorică, în meciul din etapa a 5-a din noul sezon de Liga 1. Partida a fost în format live score, pe AS.ro.

FC U Craiova 1948 a început perfect duelul cu Voluntari. Oltenii conduceau cu 3-0 încă din minutul 30, după golurile marcate de Chiţu, Sidibe şi Van Durmen. Ulterior, ilfovenii au redus din diferenţă în minutul 78, însă nu au mai putut egala pe tabelă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și