Închide meniul

Lotul cu care FCSB pleacă în cantonament după vizita medicală de luni dimineaţă. Creţu şi Compagno sunt pe listă

Dan Roșu Publicat: 8 ianuarie 2024, 8:58

Reclamă
Lotul cu care FCSB pleacă în cantonament după vizita medicală de luni dimineaţă. Creţu şi Compagno sunt pe listă

Lotul cu care FCSB pleacă în cantonament după vizita medicală de luni dimineaţă

Jucătorii FCSB pleacă în cantonament - gsp.ro

Lotul cu care FCSB pleacă în cantonament după vizita medicală de luni dimineaţă cuprinde 25 de jucători, printre care se află şi Vali Creţu sau Andrea Compagno, ultimul fiind pe lista de transferuri a lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Creţu nici nu mai are contract cu liderul din Liga 1, precedentul expirând la finalul anului trecut. Chiar şi aşa, el merge cu echipa în Antalya, acolo unde vor ajunge şi noile achiziţii, Baba Alhassan și Luis Phelipe.

FCSB pleacă azi în cantonamentul din Antalya, de unde va reveni în ţară pe 21 ianuarie. Gloria Sport Arena este complexul din Belek unde va fi cazat liderul. Lask Linz e singurul adversar pe care FCSB îl va întâlni în Turcia, pe 14 ianuarie.

Lotul cu care FCSB pleacă în cantonament

Situaţia lui Vali Creţu la FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Vali Creţu. Acesta nu mai are contract cu FCSB, dar va merge în cantonament. Viitorul lui Creţu la FCSB depinde de transferul lui Nana Antwi, jucător pentru care Becali a făcut o ofertă de 50.000 de euro.

„Creţu merge şi el. Creţu nu mai are contract. Nu, n-am mai întâlnit o situaţie de genul ăsta. Eu aş vrea ca el să rămână până în vară şi sper să rămănă, chiar dacă va fi transferat alt fundaş dreapta, că ne poate ajuta.

Reclamă

Nu ştim ce aducem, mai ales jucători care n-au evoluat în România şi cred că Vali Creţu rămâne o soluţie pentru noi. Să nu uităm episodul cu Craiova 1948, dar până la eliminare s-a apărat perfect la Bahassa, meciul cu Universitatea Craiova, iar la Cluj împotriva lui Krasniqi a făcut un joc foarte bun”, a spus Mihai Stoica, citat de orangesport.ro.

Ce se întâmplă cu Alexandru Băluţă

Mihai Stoica a oferit detalii şi despre starea lui Alexandru Băluţă. Mijlocaşul s-a accidentat în ultimul meci din 2023, cu Poli Iaşi, şi este aşteptat să revină la antrenamentele echipei în a doua săptămână de cantonament.

„Băluță a avut o leziune fibrilară de gradul 2 B și, în mod normal, dacă și-a făcut programul în vacanță, el ar trebui a doua săptămână de cantonament să o facă cu echipa și să fie apt de joc la meciul cu UTA.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu și-a făcut programul, în afară de mari probleme ce o să aibă cu noi, probabil va pierde meciul cu UTA, dar eu cred că și l-a făcut”, a mai spus Mihai Stoica.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și