Închide meniul

Louis Munteanu a dezvăluit ce obiective are, după revenirea la Farul Constanţa: „Sunt fericit că sunt aici”

Alex Masgras Publicat: 20 august 2023, 14:44

Reclamă
Louis Munteanu a dezvăluit ce obiective are, după revenirea la Farul Constanţa: „Sunt fericit că sunt aici

Louis Munteanu a dezvăluit ce obiective are

Louis Munteanu, în tricoul lui Farul Constanţa / Profimedia

Louis Munteanu a dezvăluit ce obiective are, după revenirea la Farul Constanţa. Atacantul de 21 de ani s-a întors la campioana României sub formă de împrumut de la Fiorentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munteanu revenise la formaţia din Serie A după ce a cucerit titlul din Liga 1 la finalul sezonului trecut. După ce s-a pregătit în această vară cu formaţia „viola”, Fiorentina a decis să îl împrumute din nou pe cel care a marcat 10 goluri în stagiunea precedentă.

Louis Munteanu a dezvăluit ce obiective are, după revenirea la Farul Constanţa: „Sunt fericit că sunt aici”

Louis Munteanu s-a întors la Farul Constanţa, acolo unde va evolua şi în acest sezon sub formă de împrumut de la Fiorentina. Atacantul de 21 de ani a oferit primele declaraţii după ce a revenit la malul mării şi a dezvăluit care este obiectivul său în noua stagiune:

„Mă bucur că am revenit. Sper să am evoluții cât mai bune și să fac diferența meci de meci. Asta mi-am propus.

Cu siguranță o să mă înțeleg bine cu el (n.r. cu Budescu) și o să facem meciuri bune împreună. Am fost acolo (n.r. la Fiorentina), am făcut pregătirea și așa am decis să merg împrumut.

Reclamă

Am venit aici, vreau să am multe meciuri, vreau să fac diferența și să avem evoluții cât mai bune.

Am urmărit fiecare meci, voiam și eu să fiu mai repede aici. Acum mă bucur. A fost greu, au jucat bine (n.r. cei de la Farul în Europa) și sunt fericit că sunt aici acum.

Cu siguranță o să fie un meci greu (n.r. cu HJK, în play-off-ul Conference League), vrem să ajungem în grupele Conference, pentru că avem o echipă bună.

Reclamă 4 / 0/3

Așa cum am mai spus, mi-am pus ca obiectiv să fac diferența meci de meci. Trebuie să câștigăm multe meciuri, pentru că avem echipă cu calitate”, a declarat Louis Munteanu, potrivit Farul Constanţa TV.

Gică Hagi a reacționat după ce Louis Munteanu a fost împrumutat din nou la Farul. Ce a spus despre oficialii italieni

Antrenorul celor de la Farul Constanța a vorbit despre revenirea lui Louis Munteanu în lotul campioanei României. Acesta s-a arătat dezamăgit și a dezvăluit că și-ar fi dorit ca atacantul să facă parte din lotul său încă de la începutul noului sezon.

„Îmi pare rău că Fiorentina nu m-a înțeles de la început, am pierdut două luni cu Louis Munteanu. Era un jucător important, îi garantam evoluții în Europa, la un nivel înalt.

Ei au vrut să-l vadă, dar acum am ajuns la un acord și le mulțumim pe această cale. Va avea un randament foarte bun la noi. L-am adus ca să ne ajute să intrăm în grupele Conference”, a spus Gică Hagi, la o conferință de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și