Închide meniul

Louis Munteanu s-a înţeles cu CFR Cluj. Dan Petrescu şi Neluţu Varga au câştigat lupta cu Gigi Becali şi Dan Şucu

Dan Roșu Publicat: 30 iulie 2024, 12:37 / Actualizat: 30 iulie 2024, 15:17

Reclamă
Louis Munteanu s-a înţeles cu CFR Cluj. Dan Petrescu şi Neluţu Varga au câştigat lupta cu Gigi Becali şi Dan Şucu

Louis Munteanu a semnat cu CFR Cluj

Louis Munteanu a semnat cu CFR Cluj - Profimedia Images

Louis Munteanu s-a înţeles cu CFR Cluj! Asta chiar dacă Gigi Becali şi Dan Şucu au făcut oferte extrem de tentante pentru Fiorentina pentru fostul campion al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, CFR Cluj s-a înţeles cu Fiorentina luni noapte şi a câştigat lupta teribilă cu FCSB şi Rapid. Varga a surclasat oferta de două milioane de euro a lui Gigi Becali.

Louis Munteanu s-a înţeles cu CFR Cluj

Patronul din Gruia a plătit 2.8 milioane de euro pentru a-l aduce în Liga 1 pe Louis Munteanu. Jucătorul de 22 de ani e cotat la 1.8 milioane de euro.

Gigi Becali a anunţat recent că a trimis o nouă ofertă pentru Louis Munteanu, de 2 milioane de euro. Totuşi nu a fost de ajuns pentru a-l aduce la FCSB.

Gigi Becali: „Am făcut ofertă de 2 milioane de euro pentru Munteanu”

„Am făcut o ofertă de 2 milioane (n.r.: pentru Louis Munteanu). Hai să vedem. Trebuie să îl conving acum pe Louis. Eu am înţeles că nu prea e stelist (n.r.: susţinător al FCSB-ului).

Reclamă
Reclamă 4

Mai fac transferuri. În seara asta m-am enervat şi mai fac. Fundaşi stânga, dreapta, nu, că avem. Mai ales în dreapta stăm bine (n.r.: râde). Trebuie să risc, o să mai dau câteva milioane, că n-am ce face.

Dacă îl iau pe Louis Munteanu… Tănase aşteaptă la Saudi. I-am zis: ‘Hai să facem contractul şi, oricând ai ofertă, poţi să pleci’. ‘Nu, că mai aştept’, că tra la la. Pe urmă, dacă îl iau pe Munteanu nu mă mai interesează (n.r.: Florin Tănase)”, a spus Becali.

Atacantul român în vârstă de 22 de ani mai avea contract cu Fiorentina până în vara anului viitor. Gruparea din Serie A şi-a dorit un transfer definitiv, mai ales că în 2020 a plătit 1.7 milioane de euro pentru a-l aduce de la Farul.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

14:47

Răspunsul miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici. Ce a putut spune după ce Popovici a cerut bazine noi

14:34

„Condiţiile sunt umilitoare!” Sorana Cîrstea, reacţie furibundă după apelul făcut de David Popovici: „Suntem folosiți!”

13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

13:30

„Suntem zeii apelor!” Andrei Cornea şi Marian Enache, primele reacţii după aurul cucerit la Paris! Au plâns în timpul imnului

13:15

AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache!

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și