Închide meniul

Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor

Alex Masgras Publicat: 13 mai 2024, 22:09

Reclamă
Louis Munteanu, „coşmarul Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor

Louis Munteanu, "coşmarul" Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor

Louis Munteanu / Hepta

Louis Munteanu este „coşmarul” Universităţii Craiova! Atacantul de 21 de ani a marcat de două ori în partida pe care Farul Constanţa o dispută pe teren propriu contra formaţiei din Bănie, în penultima etapă din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a deschis scorul în minutul 35, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. În minutul 52, jucătorul împrumutat de Fiorentina la Farul Constanţa a majorat diferenţa.

Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor

Louis Munteanu putea reuşi hat-trick-ul un minut mai târziu. Tânărul de 21 de ani a avut trei şuturi apărate de Popescu într-un singur minut. Echipa lui Gică Hagi a reuşit să înscrie al treilea gol în cele din urmă, în minutul 55, prin Queiros.

Universitatea Craiova se numără printre adversarele preferate ale lui Louis Munteanu. În acest sezon, în cele patru meciuri disputate contra formaţiei din Bănie, Munteanu a înscris de 5 ori.

Cifrele jucătorului care aparţine de Fiorentina contra oltenilor sunt cu atât mai impresionante în condiţiile în care el a marcat 12 goluri în acest sezon din Liga 1. Astfel, aproape jumătate din aceste reuşite au fost înscrise împotriva Universităţii Craiova.

Reclamă
Reclamă 4

Louis Munteanu este împrumutat de Fiorentina la Farul, dar FCSB şi Rapid sunt interesate de internaţionalul român de tineret. Gigi Becali şi Dan Şucu se vor lupta vara aceasta pentru transferul lui Munteanu. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 1,5 milioane de euro în acest moment.

Ce a spus Gigi Becali despre situaţia lui Louis Munteanu

Gigi Becali a făcut un anunţ în cursul zilei de luni despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB în perioada de mercato de vară. Pe lângă Kiki şi Louis Munteanu, patronul campioanei e interesat de alţi fotbalişti din Liga 1.

Chiar dacă nu a făcut publice numele celor patru fotbalişti, Becali susţine că îi va aduce lui Elias Charalambous jucători cu care să atace grupele cupelor europene.

Reclamă

„Cum am vorbit cu Gică şi l-am întrebat de Louis Munteanu. Şi el mi-a zis. Băi, Gigi, dacă nu are contract cu mine, de ce mă mai întrebi?

Cu Louis Munteanu nu ştiu nimic, să vedem, trebuie să luăm legătura. Din Liga 1 nu spun nimic. Mai am încă 4″, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:20

VideoDanezul Magnussen a dezvăluit cine este cel mai bun pilot în activitate şi a spus unde vrea să vină în România

20:06

„Putem să batem!” George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de România – Olanda! Virgil van Dijk nu l-a speriat pe atacant

19:52

Dinamo și-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor, la handbal masculin! Dueluri „de foc” pentru campioana României

19:19

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid: „Ce mult mi-aş dori să vină!”

19:08

Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine. Anunţul oficial a fost făcut înaintea Marelui Premiu al Austriei

18:43

Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și