Închide meniul

Louis Munteanu, „dublă” la revenirea în Liga 1! Atacantul Fiorentinei face spectacol în Farul – Universitatea Craiova

Alex Masgras Publicat: 27 august 2023, 22:08

Reclamă
Louis Munteanu, „dublă la revenirea în Liga 1! Atacantul Fiorentinei face spectacol în Farul – Universitatea Craiova

Louis Munteanu "s-a prăbuşit" emoţional după meciul cu Sepsi

Louis Munteanu în Farul - Universitatea Craiova / Captură Orange Sport

Louis Munteanu, „dublă” la revenirea în Liga 1! Titular în meciul cu Universitatea Craiova, tânărul de 21 de ani a marcat două goluri în primele 35 de minute ale partidei de la malul mării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munteanu a revenit în această vară la campioana României sub formă de împrumut de la Fiorentina. El s-a pregătit alături de formaţia din Serie A în această vară, iar după plecarea lui Denis Alibec în Qatar, echipa lui Gheorghe Hagi l-a readus în România.

Louis Munteanu, „dublă” la revenirea în Liga 1! Atacantul Fiorentinei face spectacol în Farul – Universitatea Craiova

După ce a evoluat 33 de minute în meciul cu HJK Helsinki din turul play-off-ului Conference League, câştigat de Farul Constanţa cu 2-1, Louis Munteanu a revenit oficial şi în Liga 1.

Titularizat de Gheorghe Hagi în meciul cu Universitatea Craiova, atacantul de 21 de ani împrumutat de cei de la Fiorentina a avut nevoie de 17 minute pentru a înscrie.

Munteanu a deschis scorul în minutul 17, atunci când a trimis în poartă balonul venit din centrarea lui Grameni, uşor deviată de Vînă. În minutul 35, Louis Munteanu a majorat diferenţa, după ce a înscris superb, din lovitură liberă.

Reclamă

Sezonul trecut, Louis Munteanu a contribuit din plin la titlul câştigat de Farul Constanţa în Liga 1. El a marcat 10 goluri în 29 de meciuri şi a oferit 6 pase de gol. În play-off, Munteanu a marcat 6 goluri în 10 meciuri.

Louis Munteanu a dezvăluit ce obiective are, după revenirea la Farul Constanţa: „Sunt fericit că sunt aici”

Louis Munteanu s-a întors la Farul Constanţa, acolo unde va evolua şi în acest sezon sub formă de împrumut de la Fiorentina. Atacantul de 21 de ani a oferit primele declaraţii după ce a revenit la malul mării şi a dezvăluit care este obiectivul său în noua stagiune:

„Mă bucur că am revenit. Sper să am evoluții cât mai bune și să fac diferența meci de meci. Asta mi-am propus.

Reclamă 4 / 0/3

Cu siguranță o să mă înțeleg bine cu el (n.r. cu Budescu) și o să facem meciuri bune împreună. Am fost acolo (n.r. la Fiorentina), am făcut pregătirea și așa am decis să merg împrumut.

Am venit aici, vreau să am multe meciuri, vreau să fac diferența și să avem evoluții cât mai bune.

Am urmărit fiecare meci, voiam și eu să fiu mai repede aici. Acum mă bucur. A fost greu, au jucat bine (n.r. cei de la Farul în Europa) și sunt fericit că sunt aici acum.

Cu siguranță o să fie un meci greu (n.r. cu HJK, în play-off-ul Conference League), vrem să ajungem în grupele Conference, pentru că avem o echipă bună.

Așa cum am mai spus, mi-am pus ca obiectiv să fac diferența meci de meci. Trebuie să câștigăm multe meciuri, pentru că avem echipă cu calitate”, a declarat Louis Munteanu, potrivit Farul Constanţa TV.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și