Închide meniul

„Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2024, 17:32

Reclamă
„Louis Munteanu la Rapid? Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!

"Louis Munteanu la Rapid?" Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: "Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!"

Louis Munteanu şi Bogdan Lobonţ / Colaj Profimediaimages

„Louis Munteanu la Rapid?” a fost întrebarea la care Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă. Antrenorul interimar al giuleştenilor a stârnit zâmbete la conferinţa de presă premergătoare meciului Farul – Rapid. Duelul de la Ovidiu, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1, va fi miercuri, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a recunoscut încă de luna trecută că a început discuţiile cu oficialii Fiorentinei pentru transferul jucătorului în vârstă de 21 de ani. Louis Munteanu este împrumutat până la finalul sezonului la echipa lui Gică Hagi.

„Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă

Munteanu este într-o formă de zile mari. A înscris 9 goluri şi a oferit 4 pase decisive în această ediţie a Ligii 1. A atras şi interesul lui Gigi Becali.

Întrebat dacă îl aşteaptă pe Louis Munteanu în Giuleşti, Bogdan Lobonţ a avut un răspuns spectaculos.

(n.r Ți-e frică de Louis Munteanu?) Pe Louis îl cunosc de patru ani de zile. A crescut foarte mult, îl știu de când a plecat la Fiorentina. Am avut ocazia să-l urmăresc la Fiorentina Primavera.

Reclamă

(n.r. L-ai vrea la Rapid?) Deci aici ai vrut să ajungi (n.r. râde)? Eu îi vreau pe cei mai buni. Și pe Messi îi vreau la Rapid, și pe Ronaldo îl vreau la Rapid, și pe Vinicius îl vreau la Rapid. Pe toți, și pe Rafa Leao îl vreau la Rapid, și pe Alisson îl vreau la Rapid. Pe toți cei mai buni îi vreau la Rapid”, a declarat Bogdan Lobonț la conferinţa de presă.

În ultimul meci împotriva Rapidului, Louis Munteanu a fost de neoprit. A reuşit o „dublă” de senzaţie, cu care le-a adus victoria constănţenilor.

Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec

La un pas de titlul în Liga 1, după o pauză de 9 ani, Gigi Becali vrea să ajungă în Liga Campionilor. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că va aduce 6-7 jucători, iar 3-4 dintre ei vor fi din România. Becali este dispus „să rişte” 2-3 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Gigi Becali a spus că a învăţat din greşeli şi că ştie ce trebuie să facă acum pentru a avea rezultate şi pe plan european, dar şi că el va sărbători doar atunci când va ajuge în Liga Campionilor.

Printre jucătorii pe care vrea să îi aducă se numără Denis Alibec, pe care îl vede ca o soluţie în cazul în care este liber de contract, în timp ce Louis Munteanu este considerat o soluţie de viitor şi că este dispus să dea cel mult 400.000 de euro pe transferul acestuia. 1.5 milioane de euro este cota extremei Farului, potrivit Transfermarkt.

Dacă vrea Dumnezeu, ne calificăm în Liga Campionilor. Ca să reziști pe ambele fronturi nu mai merge ca înainte. Nu mai fac așa, o să iau 6-7 jucători, 3-4 din România, iar pe restul să îi aleagă ei (n.r. – MM Stoica, Mihai Pintilii și Elias Charalambous), că de asta sunt specialiști.

Louis Munteanu e o soluție de viitor. El mai are contract un an cu Fiorentina, cum să dau un milion jumate pe el? Peste jumătate de an e liber. Dau 400.000 maxim. Ei vor să scoată banii pe care i-au plătit pe el.

Alibec, dacă e liber, e bun, te folosești de el. Îi faci contract pe un an și îți faci treaba cu el. Trebuie riscat. Aș risca 2-3 milioane, dar pot lua 50. Eu să iau acum campionatul și după știu ce să fac, am învățat din greșeli.

Eu nu sărbătoresc titlul. Eu sărbătoresc când iau bani. Jucătorii și clubul trebuie să sărbătorească, ei au luat titlul. Am luat eu medalie? Eu sărbătoresc dacă ajungem în Liga Campionilor, atunci o să merg la meciuri să mă relaxez. Iau banul, nu mai am treabă”, a declarat Gigi Becali, la palat.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și