Închide meniul

Louis Munteanu, prima reacţie după „dubla” din Farul – Universitatea Craiova 2-0: „De-asta sunt nouar”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 august 2023, 0:00

Louis Munteanu, prima reacţie după „dubla din Farul – Universitatea Craiova 2-0: „De-asta sunt nouar

Louis Munteanu, prima reacţie după "dubla" din Farul - Universitatea Craiova 2-0

Louis Munteanu / Profimedia

Louis Munteanu, prima reacţie după „dubla” din Farul – Universitatea Craiova 2-0. Atacantul de 21 de ani a avut parte de revenirea perfectă în Liga 1. Împrumutat şi în acest sezon de Fiorentina, Munteanu a marcat cele două goluri ale echipei sale în meciul cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a deschis scorul în minutul 17, atunci când a trimis în poartă balonul din centrarea lui Grameni, uşor deviată de Vînă. Munteanu a reuşit dubla în minutul 35, atunci când a înscris din lovitură liberă.

Louis Munteanu, prima reacţie după „dubla” din Farul – Universitatea Craiova 2-0: „De-asta sunt număr 9”

În minutul 58, marcatorul celor două goluri ale meciului de la Ovidiu a fost înlocuit cu Rivaldinho. La finalul meciului cu Universitatea Craiova, Munteanu a recunoscut că a crezut că a fost offside la primul gol, în timp ce la golul doi l-a rugat pe Mazilu să îl lase pe el să execute lovitura liberă.

„Am fost în careu, de-asta sunt nouar, să fiu pe centrare. Sincer, am crezut că a fost offside la primul gol. La al doilea gol trebuia să bată Mazilu, dar m-am simţit în vână şi i-am zis lui Mazilu să mă lase să bat.

(n.r. dacă nu poate evolua 90 de minute) Încă nu pot 90 de minute. Aşa a decis mister să mă schimbe.

Reclamă

(n.r. returul cu Helsinki) Un meci greu, mergem acolo. Un meci pe sintetic, nu avem ce face, suntem profesionişti. Mergem acolo să ne calificăm”, a declarat Louis Munteanu, la digisport.ro.

Sezonul trecut, Louis Munteanu a contribuit din plin la titlul câştigat de Farul Constanţa în Liga 1. El a marcat 10 goluri în 29 de meciuri şi a oferit 6 pase de gol. În play-off, Munteanu a marcat 6 goluri în 10 meciuri.

Farul Constanţa a obţinut a treia victorie în acest sezon din Liga 1. Campioana României a încheiat la meciul cu Universitatea Craiova seria de trei înfrângeri consecutive în prima ligă (Poli Iaşi, Petrolul şi Rapid).

Reclamă 4 / 0/3

Louis Munteanu a dezvăluit ce obiective are, după revenirea la Farul Constanţa: „Sunt fericit că sunt aici”

Louis Munteanu s-a întors la Farul Constanţa, acolo unde va evolua şi în acest sezon sub formă de împrumut de la Fiorentina.

„Mă bucur că am revenit. Sper să am evoluții cât mai bune și să fac diferența meci de meci. Asta mi-am propus.

Cu siguranță o să mă înțeleg bine cu el (n.r. cu Budescu) și o să facem meciuri bune împreună. Am fost acolo (n.r. la Fiorentina), am făcut pregătirea și așa am decis să merg împrumut.

Am venit aici, vreau să am multe meciuri, vreau să fac diferența și să avem evoluții cât mai bune.

Am urmărit fiecare meci, voiam și eu să fiu mai repede aici. Acum mă bucur. A fost greu, au jucat bine (n.r. cei de la Farul în Europa) și sunt fericit că sunt aici acum.

Cu siguranță o să fie un meci greu (n.r. cu HJK, în play-off-ul Conference League), vrem să ajungem în grupele Conference, pentru că avem o echipă bună.

Așa cum am mai spus, mi-am pus ca obiectiv să fac diferența meci de meci. Trebuie să câștigăm multe meciuri, pentru că avem echipă cu calitate”, a declarat Louis Munteanu, potrivit Farul Constanţa TV.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și