Închide meniul

Louis Munteanu, sincer după Sepsi – Farul 1-1: „A fost un meci mai prost făcut de noi!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 30 aprilie 2023, 0:14

Louis Munteanu, sincer după Sepsi – Farul 1-1: A fost un meci mai prost făcut de noi!”

Louis Munteanu, sincer după Sepsi - Farul 1-1

Foto: Profimedia

Louis Munteanu a fost sincer după Sepsi – Farul 1-1. Atacantul „marinarilor” a explicat de ce echipa sa nu a reușit să câștige meciul de la Sfântu Gheorghe. Totodată, Louis Munteanu este optimist că Farul va putea să câștige următoarele meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Gică Hagi rămâne pe primul loc, cu 43 de puncte, după 6 meciuri jucate în actualul play-off al Ligii 1.

Louis Munteanu, sincer după Sepsi – Farul 1-1: „A fost un meci mai prost făcut de noi!”

Atacantul Farului a recunoscut în același timp că jocul prestat nu a fost la cel mai înalt nivel în deplasarea cu Sepsi.

„A fost un meci mai prost făcut de noi, dar asta este, trebuie să mergem înainte, să luăm meci cu meci și să luăm 3 puncte acasă în următorul meci. Sper să-mi ajut echipa în meciul viitor și să câștigăm. Este presiune, dar nu își pune amprenta.

Noi jucăm pentru cele 3 puncte și cu siguranță acasă vom juca mai bine și vom câștiga. N-am fost noi, n-am avut posesia pe care o facem mereu. A fost o seară mai proastă pentru noi. Cei de la Sepsi au făcut un meci foarte bun”, a declarat Louis Munteanu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

„Noi ne propunem să câștigăm meci de meci. Încerc să-mi ajut echipa mereu. Nu ne-a surprins cu nimic adversarul, am început puțin prost meciul. Nu cred că avem o problemă în deplasare. Noi ne propunem să câștigăm meci de meci. Eu muncesc zi de zi și vreau să-mi câștig postul de titular mereu.

Noi în vestiar avem o mentalitate de învingător și ne dorim să câștigăm la fiecare meci. Nu este presiune, noi suntem învățați să câștigăm”, a declarat și Andrei Borza.

Sepsi – Farul 1-1. Formația lui Gică Hagi, pas greșit în lupta la titlu! Covăsnenii au egalat în minutul 90

Sepsi – Farul 1-1. Formația lui Gică Hagi, pas greșit în lupta la titlu! Covăsnenii au egalat în minutul 90, după ce liderul din Liga 1 a deschis scorul.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestui rezultat, Farul ajunge la 43 de puncte. De cealaltă parte, Sepsi a adunat 25 de puncte.

Meciul a fost început foarte bine de constănțeni, care au avut posesia și primele ocazii ale meciului. Pe finalul primei reprize, gazdele și-au revenit și au început să aibă ocazii, însă scorul a rămas neschimbat la pauză.

În repriza secundă, Farul a reușit să dea lovitura prin Andrei Borza, în minutul 73. Totuși, elevii lui Gică Hagi nu au plecat cu toate cele trei puncte. Marius Ștefănescu a reușit să restabilesacă egalitatea în minutul 90.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și