Închide meniul

Lovitura de Champions League dată de Gigi Becali, pe piaţa transferurilor, a confirmat deja la FCSB: „Arată foarte bine!”

Publicat: 30 iunie 2024, 16:57

Reclamă
Lovitura de Champions League dată de Gigi Becali, pe piaţa transferurilor, a confirmat deja la FCSB: „Arată foarte bine!

Lovitura de Champions League dată de Gigi Becali, pe piaţa transferurilor, a confirmat deja la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Lovitura de Champions League dată de Gigi Becali, pe piaţa transferurilor, l-a surprins pe Mihai Stoica. Preşedintele CA de la FCSB a venit cu dezvăluiri din cantonament. Marius Ştefănescu s-a făcut remarcat şi este într-o formă excelentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ştefănescu ne va califica în Champions League!”, era anunţul ferm făcut de latifundiarul din Pipera după ce a plătit 1.3 milioane de euro pentru a-l aduce pe starul lui Sepsi.

Dezvăluiri despre lovitura de Champions League dată de Gigi Becali pe piaţa transferurilor

Mihai Stoica le-a transmis fanilor că mijlocaşul de 25 de ani s-a acomodat deja la FCSB şi că a confirmat toate aşteptaările.

Sunt premize foarte bune pentru campionatul care urmează. Există niște parametri, un parametru foarte important e stare de oboseală. S-a dat un test în premieră și câțiva jucători au arătat extraordinari.

Toți care vin de la alte cluburi, sunt în urmă cu nivelul pregătirii. Ștefănescu arată foarte bine, Ștefănescu parcă e dintotdeauna la noi. Avem câțiva care au venit din alte părți, dar care înțeleg bine jocul„, a declarat Mihai Stoica la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Un alt jucător transferat în această vară de Gigi Becali, Daniel Popa, a avut probleme medicale. Mihai Stoica a dezvăluit şi când va putea reveni Octavian Popescu.

Octavian Popescu a fost operat de un doctor celebru, a avut o sinuzită, acum respiră foarte bine. Pe 15-16 iulie va putea alerga, pe 1 august se va antrena normal cu echipa și după va putea juca.

Pantea va intra mai repede decât Octavian Popescu. Alte probleme nu avem. Daniel Popa s-a antrenat separat două zile pentru că a avut probleme lombare minore„, a mai declarat MM.

Reclamă

Marius Ştefănescu a şi fost titular în amicalul dintre campioana României şi Almere City FC. FCSB s-a impus cu 2-1, golurile fiind înscrise de David Miculescu (18) şi Alexandru Băluţă (21).

Mihai Stoica a anunţat o schimbare importantă în staff-ul FCSB! Ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii din acest sezon

Mihai Stoica a anunţat o schimbare importantă în staff-ul FCSB. Mihai Pintilii va fi, în mod oficial, noul antrenor secund al echipei, după ce fostul mijlocaş a luat licenţa A. Astfel, Pintilii nu va mai fi delegatul echipei, iar acum va putea să dea şi indicaţii de la marginea terenului.

Din acest sezon, Mihai Pintilii va fi antrenor secund cu acte în regulă. Anunţul a fost făcut chiar de către Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB. Pe 26 iunie, Pintilii a obţinut licenţa A, lucru care îi va permite în timpul meciurilor să se ridice de pe bancă şi să dea indicaţii.

Da, a luat licența A, acum pe 26 iunie. El nu va mai fi delegat, va fi antrenor secund. Va putea da indicații în timpul meciurilor„, a declarat Mihai Stoica.

Primul meci oficial pentru Mihai Pintilii din postura de antrenor secund al celor de la FCSB va fi pe 4 iulie, în Supercupa României. Campioana României va întâlni câştigătoarea Cupei României, Corvinul Hunedoara. Meciul va avea loc pe stadionul Steaua.

Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Gigi Becali a fost întrebat dacă va mai realiza transferuri la FCSB şi a oferit imediat un răspuns clar. Acesta a declarat că va avea probleme în a le găsi unora dintre jucători un loc în primul 11.

Latifundiarul din Pipera a transmis că Marius Ştefănescu va fi cu siguranţă titular la FCSB, iar marea dilemă este reprezentată de postul pe care va fi utilizat Alexandru Băluţă. Acesta a fost jucător de bază la formaţia campioană, în sezonul trecut, iar Becali nu concepe să-l lase pe banca de rezerve.

Nu cred că mai facem transferuri, trebuie să-i găsesc lui Băluţă loc undeva, pe Ştefănescu nu-l scoate nimeni, nici dacă vine Mbappe, nici Maradona. Băluţă anul acesta va fi iar mitralieră atomică. E şi Malcom, e şi ăsta sărit, e Olaru, nici nu ştii cu cine să joci.

Vlad pleacă în iarnă, îi expiră contractul. Dacă vrea, rămâne. Niţă nu-mi trebuie, nu mai există la mine portar de 1,80 m, doar de la 1,90 m în sus”, a declarat Gigi Becali.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

14:14

EXCLUSIVPanică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda: 5 jucători au gripă. Eforturi uriaşe pentru a juca

14:04

Virtus a transferat un fost campion cu FCSB! Mutare de senzaţie anunţată de viitoarea adversară a campioanei

14:01

România – Olanda, la EURO 2024: Zeci de mii de români pe Allianz Arena la meciul istoric de la Munchen

13:22

Andy Murray s-a retras de la Wimbledon

13:14

Marcel Puşcaş a plecat de la FCU Craiova! Anunţul oficial al oltenilor

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și