Închide meniul
Foto

Ciocnire horror între Andrea Compagno și Darius Olaru! Jucătorii FCSB-ului s-au făcut K.O. între ei!

Alexandru Ivan Publicat: 11 decembrie 2022, 20:55

Reclamă
Ciocnire horror între Andrea Compagno și Darius Olaru! Jucătorii FCSB-ului s-au făcut K.O. între ei!

Andrea Compagno și Darius Olaru s-au ciocnit cap în cap în meciul Chindia - FCSB

Ciocnirea dintre Compagno și Olaru / captură Orange Sport

Andrea Compagno și Darius Olaru s-au ciocnit cap în cap în meciul Chindia – FCSB și nu au putut să mai continue partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno și Olaru s-au lovit violent și au rămas minute bune întinși pe gazon. Ambii fotbaliști au fost bandajați. Darius Olaru, care a fost mai afectat în urma loviturii, a fost urcat direct în ambulanță.

Andrea Compagno și Darius Olaru s-au ciocnit cap în cap în meciul Chindia – FCSB

În locul celor doi au intrat David Miculescu și Răzvan Oaidă. FCSB a pierdut doi jucători de bază încă din primele minute ale partidei.

Compagno abia revenise în primul „11” după ce etapa trecută a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Darius Olaru a fost integralist în ultimele patru partide ale roș-albaștrilor.

Reclamă

Motivul pentru care Andrei Vlad i-a luat locul lui Ştefan Târnovanu în Chindia – FCSB

Portarul în vârstă de 23 de ani va apăra, în premieră, în această ediţie de campionat. Andrei Vlad a fost trimis în primul 11 de Leo Strizu. Şansă importantă pentru goalkeeperul care intrase în dizgraţia lui Gigi Becali.

Potrivit gsp.ro, Târnovanu a suferit o accidentare şi nu a putut fi recuperat până la meciul cu echipa antrenată de Toni Petrea. Portarul care a impresionat la FCSB a suferit o entorsă la gleză. Antrenorul roş-albaştrilor l-a titularizat pe Andrei Vlad, iar rezervă a fost Răzvan Ducan.

Andrei Vlad nu a mai fost titular, la FCSB, din luna martie. Roş-albaştrii au fost învinşi atunci de FC Argeş, scor 0-1. Vicecampioana României a suferit şi o altă pierdere. S-a „rupt” şi Florinel Coman. „Mbappe de România” acuză probleme la coapsă şi s-a decis să nu se rişte cu el. Atacantul nu a fost inclus în lot.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Leo Strizu despre Toni Petrea

Leo Strizu e gata pentru duelul cu Toni Petrea. La conferinţa de presă premergătoare meciului, antrenorul lui FCSB l-a lăudat pe rivalul său.

Întâlnim o echipă puternică, condusă de Toni, pe care îl cunosc și am asistat la antrenamentele lui. Este un antrenor bun, se ghidează după niște principii bune și solide. Tot ce a arătat Chindia de când a venit el, avem de înțeles că a încercat și a putut să facă un lucru foarte bun. Mă refer mai ales la partea defensivă.

Antrenorul Toni le-a dat încredere și putere în faza ofensivă. Cuvântul spus este răbdare. Echipa noastră este pe un drum foarte bun, rezultatele ne confirmă acest lucru. Am mare încredere că vom obține cele trei puncte.

Toni Petrea este un antrenor bun, de-al nostru. Este la un alt club, își face meseria foarte bine, dar nu cred că este o situație delicată sau specială. (Reporter: Poate are ceva de demonstrat până la urmă) A demonstrat și aici, a avut rezultate. A demonstrat și la Târgoviște. Poate să fie un orgoliu. Nu știu de ce a plecat, nu pot să intru în acest subiect. Orice antrenor își dorește să demonstreze la fiecare club. Orice antrenor care întâlnește FCSB are o ambiție, vrea să bată. Acum rămâne de văzut dacă și poate”, a declarat Leo Strizu la conferința de presă„, a declarat Leo Strizu.

FCSB are patru victorii la rând în campionat și atacă o clasare pe podium. Chindia tocmai a suferit prima înfrângere în Liga 1 după aproape trei luni. A cedat duelul cu CFR Cluj și s-a oprit la 8 meciuri fără eșec.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și