Închide meniul

Mesajul lui Dan Şucu pentru Gigi Becali: „Venim după voi! Venim după FCSB”

Alex Masgras Publicat: 11 februarie 2024, 12:48

Reclamă
Mesajul lui Dan Şucu pentru Gigi Becali: „Venim după voi! Venim după FCSB

Dan Şucu a fost comparat cu Gigi Becali în "scandalul omeniei" din Liga 1

Dan Şucu şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Mesajul lui Dan Şucu pentru Gigi Becali a venit după victoria celor de la Rapid pe terenul lui CFR Cluj, scor 1-0. Graţie acestui succes, formaţia din Giuleşti s-a apropiat la şase puncte de liderul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, FCSB are un meci mai puţin disputat. Formaţia roş-albastră va evolua duminică seară, pe Arena Naţională, contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Mesajul lui Dan Şucu pentru Gigi Becali

După victoria în faţa celor de la CFR Cluj, Dan Şucu, patronul celor de la Rapid, este încrezător că echipa sa are o şansă importantă la titlu. Şucu nu o scoate din calcul pe CFR Cluj şi crede că va fi o luptă în trei, dar l-a avertizat pe Gigi Becali şi i-a transmis că Rapid vine tare din spate:

„Bineînțeles că avem o satisfacție! Bineînțeles că suntem bucuroși când ne uităm la clasament și, momentan, am ajuns la șase puncte. Dar să nu uităm că FCSB joacă astăzi cu Sepsi și este favorită conform calculelor hârtiei.

Va fi o dispută foarte interesantă, însă cine scoate din ecuație în lupta la titlu pe CFR Cluj greșește foarte, foarte mult. FCSB păstrează un avans confortabil, dar eu cred că bătălia va fi în continuare foarte interesantă.

Reclamă

Și, repet, nu suntem doar noi și FCSB, cum ar părea după clasament. Și CFR Cluj rămâne o echipă extrem de redutabilă și cred că va fi o competiție în 3. Vreau doar atât să îi transmit public domnului Becali: ‘Venim! Venim!’.

Rapidul prinde tot mai mare viteză și îi spun doar atât domnului Gigi Becali: ‘Venim după voi! Venim după FCSB”, a declarat Dan Şucu, potrivit fanatik.ro.

Conducerea lui Rapid a remarcat un jucător după victoria cu CFR Cluj

Conducerea lui Rapid a remarcat un jucător după victoria cu CFR Cluj. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus cu 1-0 în deplasarea din Gruia şi i-a provocat echipei antrenate de Adrian Mutu prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Unicul marcator al partidei a fost Damjan Djokovic, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, dar nu a fost singurul remarcat al partidei din Gruia. Marian Aioani, portarul transferat de la Farul pentru a-l înlocui pe Horaţiu Moldovan, a avut o prestaţie solidă.

La finalul partidei, Victor Angelescu, acţionarul minoritar de la Rapid, a declarat că portarul de 24 de ani demonstrează prin prestaţiile sale că a fost o alegere foarte bună atunci când a fost ales ca înlocuitor al lui Horaţiu Moldovan, plecat la Atletico Madrid în această iarnă:

„Mi-a plăcut toată echipa. Mi-a plăcut Aioani, a avut niște intervenții foarte sigure.

Dar nu aș vrea să evidențiez un singur fotbalist. Știam că e un portar bun, tânăr, de națională. E portarul echipei naționale și demonstrează că a fost o alegere bună! Sper să o țină tot așa”, a declarat Victor Angelescu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și