Închide meniul

Lovitură pentru CFR Cluj! Daniel Bîrligea s-a accidentat! Anunţul lui Cristi Balaj

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 octombrie 2023, 11:05

Lovitură pentru CFR Cluj! Daniel Bîrligea s-a accidentat! Anunţul lui Cristi Balaj

Lovitură pentru CFR Cluj | Daniel Bîrligea s-a accidentat

Daniel Bîrligea, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia

CFR Cluj a primit o lovitură în duelul cu Oţelul, după ce s-a accidentat Daniel Bîrligea. Cristi Balaj a dezvăluit că atacantul s-a resimţit după prima repriză a duelului cu trupa lui Dorinel Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a ratat şansa de a se apropia la un singur punct de FCSB. Clujenii au remizat pe teren propriu cu Oţelul, scor 0-0.

Lovitură pentru CFR Cluj | Daniel Bîrligea s-a accidentat

Cristi Balaj a declarat că Daniel Bîrligea a simţit un discomfort, în prima repriză a duelului cu Oţelul. Staff-ul clujenilor a preferat să-l menajeze pe atacant, pentru ca accidentarea să nu i se agraveze.

Bîrligea a fost schimbat la pauză în duelul cu gălăţenii, în locul său fiind introdus Robert Filip, atacant în vârstă de 21 de ani.

„Simte ceva la muşchi, dar nu este foarte grav, era grav dacă ar fi continuat. La fotbal, jucătorii se accidentează. Grupul este restrâns.

Reclamă

Au evoluat alţi jucători, care atunci când nu jucau, erau supărţi, şi acum sunt supăraţi că nu au câştigat. Sunt supărat pe atitudine, faptul că am luat un singur cartonaş galben, spune multe.

A simţit ceva, am preferat să-l protejăm. (N.r. vor fi transferuri în iarnă) 100% vor apărea modificări în campania de iarnă”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

În acest sezon, Daniel Bîrligea a bifat 16 partide pentru CFR Cluj, în toate competiţiile. Atacantul de 23 de ani a marcat patru goluri şi a oferit cinci assit-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Mandorlini a oferit detalii şi el accidentarea lui Daniel Bîrligea

Andrea Mandorlini a dezvăluit că Daniel Bîrligea a suferit o problemă la bicepsul femural, în duelul cu Oţelul. Atacantul italian s-a plâns de problemele de lot pe care le are la echipa din Gruia.

„Nu suntem mulţumiţi cu acest rezultat de egalitate. Nu am făcut un meci bun. E păcat, am avut ocazii importante, mai ales că adversarele s-au încurcat. Am avut răbdare şi ocazii importante, dar nu am reuşit să câştigăm.

Sunt şi astfel de meciuri, nu am reuşit să marcăm. Aşa este fotbalul. Diferenţa faţă de FCSB o reprezintă cele 3 puncte pe care nu le-am câştigat la Bucureşti, din cauza acelui penalty. E inutil să ne mai gândim acolo. Cred că noi în această seară puteam face mai mult.

Pe Camora încercăm să îl recuperăm, în acest moment nu este foarte bine. Poate va fi apt pentru meciul cu Farul, vom vedea. Bîrligea a avut o problemă la bicepsul femural. Din păcate, în acest moment avem foarte mulţi jucători importanţi care sunt accidentaţi. Trebuie să reuşim împreună.

Cu Farul va fi o partidă importantă, dar toate sunt aşa. Farul este o echipă bună. Noi trebuie să avem mai multă luciditate în atac„, a declarat Andrea Mandorlini la digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și