Închide meniul

Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League! Campioana nu va fi cap de serie în turul doi

Alex Ioniță Publicat: 12 mai 2024, 9:32

Reclamă
Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League! Campioana nu va fi cap de serie în turul doi

Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League

Jucătorii de la FCSB / Profimedia

FCSB a primit o lovitură, înainte de preliminariile UEFA Champions League. Chiar în seara în care a primit trofeul de campioană, echipa lui Gigi Becali a aflat că nu va fi cap de serie în turul al doilea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roș-albaștrii lui Charalambous vor juca în preliminariile UEFA Champions League, în vară, având în vedere că au câștigat titlul în Liga 1. Totuși, misiunea se anunță a fi deosebit de dificilă pentru echipa lui Gigi Becali.

Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League

Campioana va fi cap de serie în turul 1 al preliminariilor, acolo unde poate întâlni campioane din țări precum Belarus, Slovenia, Lituania, Kazahstan, Islanda, San Marino, Luxemburg sau Gibraltar.

FCSB spera să fie cap de serie și în turul al 2-lea preliminar și avea nevoie de rezultate favorabile în campionatele din Danemarca, Grecia și Cipru.

Mai exact, titurile din aceste țări trebuiau câștigate de formații cu un coeficient european mai mic decât al echipei patronate de Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă 4

Totul s-a decis însă în Cipru, acolo unde APOEL Nicosia a devenit campioană. Formația cipriotă are un coeficient european mai mare decât FCSB, iar astfel va fi cap de serie în turul al 2-lea, în timp ce roș-albaștrii vor fi repartizați în urna a 2-a.

Iată lista capilor de serie din turul al doilea UEFA Champions League:

Adversara FCSB-ului din turul 2 va veni din această listă. Evident, echipa lui Gigi Becali are și variante accesibile, dar și variante „de coșmar”.

Reclamă

Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor

Gigi Becali pregătește trei lovituri importante pe piața transferurilor. Patronul FCSB-ului a stabilit care sunt jucătorii cu care speră să își vadă visul împlinit, calificarea în grupa din Champions League.

Gigi Becali are trei jucători pe lista scurtă! Potrivit sport.ro, George Pușcaș, Adrian Mazilu și Andrei Artean sunt fotbaliștii pentru care insistă finanțatorul liderului din Liga 1. Se anunță surprize de proporții.

Aducerea lui George Pușcaș ar fi o mare lovitură dată de campioana României. Atacantul de 28 de ani ar putea fi titularul lui Edi Iordănescu în meciurile de la EURO 2024.

Marcator a 4 goluri în Serie B, pentru Bari, Pușcaș se va întoarce la Genoa în vară. FCSB l-ar putea transfera dacă plătește 1.5 milioane de euro. Există și varianta unui împrumut pentru un sezon, în cazul în care roș-albaștrii plătesc cel puțin o treime din salariul anual de 1.3 milioane de euro, anunță sursa citată anterior.

Gigi Becali mai vrea un atacant, pe Adrian Mazilu. Fosta „perlă” a lui Gică Hagi de la Farul nu a confirmat după plecarea din România. Brighton a plătit 3 milioane de euro pentru tânărul jucător, dar l-a împrumutat imediat la Vitesse.

Mazilu nu a confirmat în Olanda și va reveni la clubul din Premier League. FCSB încearcă să obțină împrumutul atacantului de 18 ani, marcator de 6 ori în ediția 2022-2023 din Liga 1.

Roș-albaștrii au pus ochii și pe Andrei Artean, care a fost vândut în luna ianuarie de Farul la Apollon Limassol cu 50.000 de euro. Mijlocașul central de 30 de ani este văzut ca o soluție în cazul în care Darius Olaru, Adrian Șut sau MIhai Lixandru vor fi vânduți.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și