Închide meniul

Cum arată FCSB, la primul meci fără Mihai Pintilii. Strizu l-a pus pe Sorescu fundaş dreapta şi l-a scos din prima echipă pe Malcom Edjouma

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2023, 19:20

Cum arată FCSB, la primul meci fără Mihai Pintilii. Strizu l-a pus pe Sorescu fundaş dreapta şi l-a scos din prima echipă pe Malcom Edjouma

Malcom Edjouma este rezervă cu Petrolul

Malcom Edjouma şi jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Hepta

  • Cum arată FCSB, la primul meci fără Mihai Pintilii
  • Edjouma, rezervă cu Petrolul

Cum arată FCSB, la primul meci fără Mihai Pintilii, cel care a fost suspendat 4 etape de Comisia de Disciplină. Antrenorul din acte de la FCSB, Leo Strizu, s-a ţinut de cuvânt şi l-a pus pe Sorescu să joace tot pe postul de fundaş dreapta în partida cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Malcom Edjouma, cel mai în formă jucător de la FCSB este doar rezervă, după ce etapa trecută, cu FC Argeş, a fost schimbat la pauză.

Cum arată FCSB, la primul meci fără Mihai Pintilii

Leo Strizu a preferat să îl ţină rezervă pe Malcom Edjouma şi să joace cu Octavian Popescu în linia de mijloc, alături de Darius Olaru şi Adrian Şut. În atac, Strizu mizează pe tridentul Cordea – Compagno – Coman. În apărare, Dawa a fost preferat, din nou, în faţa lui Iulian Cristea.

Reclamă

Echipa de start a celor de la FCSB

Sorescu a evoluat la FCSB doar fundaș dreapta, fără să impresioneze. În repriza a doua cu FC Argeș, a fost mutat în flancul drept al atacului și a înscris la doar câteva minute după schimbarea poziției.

Cu toate că Sorescu a dat randament în atac, Leo Strizu a precizat că fostul jucător de la Dinamo va evolua în continuare pe postul de fundaș dreapta.

Reclamă

„E normal ca de la joc la joc Deian a prins mai mult curaj, are realizări. Dacă m-ați întrebat dacă poate să evolueze pe postul de mijlocaș dreapta, părearea mea e că el este pentru fundaș dreapta”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă dinaintea meciului cu Petrolul.

6 meciuri a adunat Deian Sorescu pentru FCSB după împrumutul de la Rakow în această iarnă.

Deian Sorescu, fericit după ce a marcat primul gol pentru FCSB

Deian Sorescu s-a arătat fericit după ce a marcat primul gol pentru FCSB. Fundașul de 25 de ani a reușit să înscrie în meciul cu FC Argeș, câștigat de vicecampioana României cu 2-1, în etapa a 27-a din Liga 1. Sorescu a ieșit la rampă în minutul 54, la scurt timp după ce Mihai Pintilii i-a schimbat poziția în teren.

Reclamă 4 / 0/3

La pauză, Malcom Edjouma a fost înlocuit cu Valentin Crețu, iar sistemul FCSB-ului a fost modificat. Deian Sorescu începuse partida pe postul de fundaș dreapta, dar în repriza a doua a fost urcat ca mijlocaș în banda respectivă. Jucătorul de 25 de ani a înscris cu un șut puternic la colțul lung, de la marginea careului.

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor suspendatului Mihai Pintilii

Gigi Becali a decis şi i-a găsit înlocuitor suspendatului Mihai Pintilii. Patronul lui FCSB a găsit o soluţie „de avarie” după ce antrenorul roş-albaştrilor a fost sancţionat de Comisia de Disciplină şi nu va putea sta pe bancă în următoarele patru etape.

Mihai Pintilii a fost suspedant 4 etape, după se sesizarea făcută de Lucian Burchel. Ratează confruntările cu Petrolul, UTA şi Sepsi, dar şi meciul din prima etapă a play-off-ului.

Absenţa lui Pintilii va fi acoperită de Mihai Stoica. Managerul general al lui FCSB va prelua postul de delegat şi va sta pe bancă în următoarele dispute ale vicecampioanei. El este alesul pentru a da indicaţii de lângă Leo Strizu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat