Închide meniul

Lovitură pentru FCSB! Un titular s-a accidentat în partida cu Farul şi a fost aproape de un autogul uluitor

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2024, 22:32

Reclamă
Lovitură pentru FCSB! Un titular s-a accidentat în partida cu Farul şi a fost aproape de un autogul uluitor

Lovitură pentru FCSB, după ce un titular s-a accidentat cu Farul

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

Lovitură pentru FCSB, după ce un titular s-a accidentat în derby-ul cu Farul. Siyabonga Ngezana „s-a rupt” în duelul cu campioana en-titre şi a fost înlocuit de Joyskim Dawa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a primit vizita celor de la FCSB, în etapa a doua a play-off-ului. Cu o victorie, roş-albaştrii îşi pot mări din nou avansul la şapte puncte în fruntea campionatului.

Lovitură pentru FCSB, după ce un titular s-a accidentat cu Farul

În minutul 53 al partidei de la Ovidiu, Siyabonga Ngezana a sprintat pentru a respinge un balon, moment în care a călcat strâmb şi s-a accidentat. Imediat după, fundaşul sud-african a primit îngrijiri medicale şi a cerut schimbare, deoarece nu a mai putut continua partida.

Joyskim Dawa a fost trimis imediat la încălzire, iar Siyabonga Ngezana a fost din nou trimis în teren, pentru a acoperi defensiva până în momentul în care Dawa va fi gata de joc.

Ngezana a fost însă aproape de a o „îngropa” pe FCSB. În minutul 56, fundaşul a fost aproape să-şi dea autogol. Fundaşul a deviat cu capul centrarea lui Damien Dussaut, însă Ştefan Târnovanu a fost pe poziţii şi şi-a salvat echipa in extremis.

Reclamă

După aceast fază, fundaşul s-a prăbuşit pe gazon şi a fost schimbat imediat de Joyskim Dawa. În meciul cu Farul, sud-africanul a făcut pereche în defensiva FCSB-ului cu Vlad Chricheş, cel care a revenit în primul 11 după şapte luni.

O eventuală accidentare gravă a lui Siyabonga Ngezana ar reprezenta o adevărată lovitură pentru roş-albaştri, chiar înaintea derby-ului din etapa următoare a play-off-ului Ligii 1, cu Universitatea Craiova. Fundaşul a fost titular incontestabil la FCSB, după accidentarea lui Vlad Chiricheş, de la finalul lunii august.

De atunci, Ngezana a bifat 25 de meciuri la FCSB, în toat competiţiile. Acesta a reuşit să marcheze un gol şi să ofere o pasă decisivă.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB mai are doi jucători importanţi accidentaţi. Luis Phelipe a suferit o ruptură musculară şi va lipsi cel puţin o lună, iar Ovidiu Popescu are şanse mici să mai evolueze în acest sezon.

Eduard Radaslavescu a înjurat un fan, iar Gigi Becali l-a schimbat după 28 de minute cu Farul

Eduard Radaslavescu a înjurat un fan, iar Gigi Becali l-a schimbat după 28 de minute! Jucătorul impus în primul 11 de patron a avut o reacție necontrolată, în debutul partidei, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea de omul cu bani de la FCSB.

În minutul 7 al duelului de la Ovidiu, Eduard Radaslavescu a avut ceva de împărțit cu un suporter al Farului. Jucătorul de la FCSB i-a adresat o serie de înjurături acestuia, înainte de a repune mingea în joc.

Radaslavescu a fost înlocuit în minutul 28 al partidei, cu Octavian Popescu, cel mai probabil după un ordin venit din partea lui Gigi Becali.

Pe drum spre vestiare, colegii săi l-au consolat și i-au transmis mesaje de susținere, iar jucătorul nu a dat mâna cu niciun om din staff-ul FCSB-ului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și