Închide meniul

Lovitură pentru Mihai Stoica înainte de Sepsi – FCSB. Ce arbitru a fost delegat pentru meciul din Covasna

Alex Ioniță Publicat: 23 septembrie 2023, 13:11

Reclamă
Lovitură pentru Mihai Stoica înainte de Sepsi – FCSB. Ce arbitru a fost delegat pentru meciul din Covasna

Lovitură pentru Mihai Stoica înainte de Sepsi - FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Lovitură pentru Mihai Stoica înainte de Sepsi – FCSB. Oficialul vicecampioanei a criticat un arbitru după partida cu Hermannstadt, iar acesta a fost delegat și pentru meciul de la Sf. Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Sepsi și FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:00. Partida care contează pentru etapa a 10-a a noului sezon din Liga 1 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Lovitură pentru Mihai Stoica înainte de Sepsi – FCSB. Florin Andrei, în camera VAR pentru meciul vicecampioanei

Arbitrul pe care Mihai Stoica l-a criticat după meciul dintre Hermannstadt și FCSB, încheiat la egalitate, scor 2-2, va fi în camera VAR și la meciul de la Sf. Gheorghe. Este vorba despre Florin Andrei, care va fi ajutat de Ovidiu Artene. Arbitrul a fost criticat de către oficialul de la FCSB pentru că nu a validat un gol marcat de Andrea Compagno, în cadrul partidei de la Sibiu.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, a fost anunțată brigada completă pentru partida dintre Sepsi și FCSB. Duelul va fi condus de Cătălin Popa, care va fi așutat de George Neacșu și de Romică Bîrdeș.

Cu Popa la centru, vicecampioana României a disputat 16 meciuri, din care a reușit să câștige 11. De asemenea, 5 partide au fost pierdute de către formația antrenată în prezent de Elias Charalambous, cu arbitrul din Pitești la centru.

Reclamă

Ce spunea Gigi Becali despre Robert Popa

După o partidă dintre Rapid și CFR Cluj, arbitrată de către Robert Popa și câștigată de către giuleșteni cu scorul de 2-1, Gigi Becali îl critica dur pe central. Acesta a vorbit atunci despre faptul că arbitrul din Pitești nu a apelat la arbitrajul video, în contextul unei faze controversate din meci.

„Hai că la primul 11 metri, Popa ăla e acoperit, deși săracu‘ nici atunci nu a luat decizia corectă din prima. Însă, la al doilea 11 metri omul ăsta are o mare problemă. El s-a considerat plin de mândrie și nu a avut demnitatea să îi întrebe pe aia de la VAR. Du-te, bă, băiatule și consultă VAR-ul cu ochii tăi că de aia l-am adus în România.

Ați făcut praf atâtea meciuri fără VAR, iar acum le faceți la fel și cu VAR?  Nu trebuie să mai trimită la meciuri cu miză astfel de arbitri”, spunea Gigi Becali, după meciul din octombrie 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica l-a criticat pe Florin Andrei, după Hermannstadt – FCSB 2-2

„Nu mi-a plăcut de Florin Andrei, care a zis că e henț, după o reluare pe care am văzut-o cu toții și după care nu ne putem edifica dacă mingea îi vine în piept sau în braț lui Compagno. Face o demonstrație… Nu știu, e clarvăzător? Ce-o fi făcând… Nu am idee cum vede el ceva ce nu vede nimeni. 

El zice că e henț și anulează golul. Eu cred că Florin Andrei nu trebuia să intervină. Nu e o filmare care să ne edifice. Noi nu știm. Nu se vede. Cum facem? Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze? Ăsta rămâne și arbitrează în continuare. Am o mare problemă cu Florin Andrei”, a transmis managerul oficial, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și