Închide meniul

Lovitură pentru un club din Liga 1! Alessandro Murgia, fost coleg cu Ştefan Radu la Lazio, va juca în România!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 august 2023, 22:43

Reclamă
Lovitură pentru un club din Liga 1! Alessandro Murgia, fost coleg cu Ştefan Radu la Lazio, va juca în România!

Alessandro Murgia, fost coleg cu Ştefan Radu la Lazio, va juca în România!

Alessandro Murgia, într-un meci cu FCSB / Profimedia Images

Lovitură pentru un club din Liga 1. Alessandro Murgia (26 de ani), fost coleg cu Ştefan Radu la Lazio, va juca pentru Hermannstadt!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessandro Murgia a mai fost dorit de Rapid şi Dinamo, dar a ales în cele din urmă Sibiul.

Alessandro Murgia, fost coleg cu Ştefan Radu la Lazio, vine în România!

Alessandro Murgia a semnat pe 3 ani cu formaţia din Sibiu, informează gsp.ro. Sursa citată notează că jucătorul italian va avea un salariu de 8.000 de euro lunar, iar Hermannstadt s-a înţeles cu SPAL să împartă egal suma unui viitor transfer al italianului.

SPAL a retrogradat în Serie C, iar Alessandro Murgia nu era de acord să evolueze în al treilea eşalon italian.

Murgia a fost cotat la un moment dat de transfermarkt.com la 6 milioane de euro. În 2019 SPAL îi plătea 4 milioane de euro lui Lazio pentru a-l transfera.

Reclamă

Murgia a jucat 50 de meciuri pentru Lazio, marcând şi 4 goluri. Cea mai importantă reuşită a lui a fost golul din Supercupa Italiei din august 2017. În meciul Juventus – Lazio, Murgia a înscris golul decisiv al partidei, în minutul 90+4. Lazio, cu Radu Ştefan şi Sergej Milinkovic-Savic în teren, avea atunci să cucerească Supercupa Europei datorită golului lui Murgia din prelungiri.

Alessandro Murgia a jucat în naţionalele U18, U19 şi U21 ale Italiei. Pentru naţionala U21 a jucat 14 meciuri, marcând un gol.

Laurenţiu Reghecampf trage un semnal de alarmă după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0: „Am suferit, se putea termina egal”

Laurenţiu Reghecampf trage un semnal de alarmă după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Reghe a anunţat că vor fi schimbări în lotul Universităţii Craiova şi că acest început de sezon nu e bun pentru echipa sa, având în vedere obiectivul pe care îl are, cucerirea titlului.

Cred eu că am început bine, am marcat, am avut câteva ocazii foarte mari, puteam să ne desprindem.

Am întâlnit o echipă pe care o ştiam, am analizat-o, ştiam că sunt foarte buni pe contraatac.

Le-am spus băieţilor că trebuie să mai marcăm, să rezolvăm meciul, dar nu s-a întâmplat şi pe final am suferit, se putea termina egal.

Eu doar i-am spus (n.r.: arbitrului) să fie atent la Mitriţă că i s-a sucit piciorul şi accidentarea era mai gravă.

„Suntem dependenţi de Mitriţă”

Până acum da, suntem dependenţi de Mitriţă. Alex în momentul de faţă e în formă, mai trebuie să lucrăm un pic când ne apărăm. Din păcate n-am reuşit să mai marcăm. Atât Alex, cât şi alţii nu au putut marca.

Mă aştept mai mult de la Baiaram, Screciu, Cîmpanu, Creţu, Işfan.

Reclamă

Ne-a salvat Popică în ultima secundă, am fost naivi.

Eu am mai spus de foarte multe ori, una e să vrei şi alta e să poţi (n.r.: începând de la primul până la ultimul om care este angajat în acest club. Jucătorii clar trebuie să iasă din zona lor de confort. Unii au intrat într-o zonă de confort fiind de 4-5 ani aici, că joacă sau nu joacă. Vom încerca să aducem jucători. Vreau mult mai multă concurenţă, vreau 24-25 de jucători şi vreau bărbaţi.

Când vor veni jucători vom hotărî cine va pleca. Acest început de campionat nu e bun dacă vorbeşti de câştigarea titlului. Va fi un meci greu cu Iaşi. Cred eu că la partida următoare vom arăta altfel”, a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și