Închide meniul

Lovitură teribilă încasată de Rapid! A pierdut un proces la FIFA şi Dan Șucu trebuie să plătească o sumă uriaşă

Dan Roșu Publicat: 22 decembrie 2023, 13:34

Reclamă
Lovitură teribilă încasată de Rapid! A pierdut un proces la FIFA şi Dan Șucu trebuie să plătească o sumă uriaşă

Lovitură teribilă încasată de Rapid! A pierdut un proces la FIFA

Dan Şucu şi Victor Angelescu, în timpul unui meci - Hepta

O lovitură teribilă a fost încasată de Rapid chiar înaintea perioadei de transferuri, unde ar putea să se întărească pentru play-off. Giuleştenii au pierdut un proces la FIFA şi trebuie să scoată din conturi o sumă uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform prosport.ro, Milos Pavlovic a câştigat procesul cu Rapid la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Astfel, Dan Şucu şi Victor Angelescu vor plăti 600.000 de euro către Pavlovic, sumă care trebuie virată urgent, dacă rapidiştii vor să evite o interdicţie la transferuri.

Lovitură teribilă încasată de Rapid! A pierdut un proces la FIFA

Pavlovic a fost reprezentat de Morgan Sports Law şi a aflat verdictul favorabil pe 11 decembrie. Milos ajungea la Rapid, în 2012, de la FC Vaslui, fiind dorit de Răzvan Lucescu.

El a semnat atunci un contract pe trei ani, cu un salariu lunar de 15.000 de euro. După doar 21 de partide adunate pentru feroviari, sârbul era dat afară la pachet cu alţi 13 fotbalişti.

Rapid a transferat un nou atacant

Rapid a transferat un nou atacant, iar Dan Şucu nu se opreşte aici! Giuleştenii şi-au asigurat serviciile lui Borislav Burmaz, un vârf sârb în vârstă de 22 de ani. Acţionarul majoritar al trupei de sub Grant vrea să transfere şi o vedetă de la CFR Cluj, anume Ermal Krasniqi, şi e gata să ofere suma de un milion de euro în schimbul kosovarului.

Reclamă

Rapid l-a transferat deja pe Florent Hasani, un mijlocaş albanez de 26 de ani, care a evoluat ultima dată la KF Tirana, locul trei din prima ligă din Albania.

Borislav Burmaz este cotat, conform site-urilor de specialitate, la suma de 1,2 milioane de euro. Atacantul a evoluat la Vozvodac din vara lui 2022, atunci când era transferat de la Graficar. În acest sezon, vârful sârb a bifat 19 meciuri, reuşind să marcheze zece goluri.

De asemenea, sursa citată anterior mai anunţă faptul că Dan Şucu vrea să-l transfere şi pe Ermal Krasniqi, vedeta celor de la CFR Cluj. Acţionarul majoritar al giuleştenilor e gata să plătească suma de un milion de euro în schimbul mijlocaşului kosovar, clujenii urmând să păstreze şi 25% dintr-un următor transfer al acestuia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și