Închide meniul

„Nu are ce căuta în Liga 1!” Marius Croitoru, avertizat după ce a fost refuzat de Adrian Mititelu!

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 octombrie 2023, 9:02

Reclamă
„Nu are ce căuta în Liga 1! Marius Croitoru, avertizat după ce a fost refuzat de Adrian Mititelu!

Marius Croitoru, avertizat după ce a fost refuzat de Adrian Mititelu

Marius Croitoru, în timpul unui meci / Profimedia Images

Marius Croitoru a fost avertizat de Valeriu Iftime după ce a fost refuzat de Adrian Mititelu! Patronul lui FC Botoşani a avut o primă reacţie după ce fostul său antrenor a ratat şansa de a reveni pe banca unei echipe din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Croitoru era la un pas de a semna cu FC U Craiova, dar negocierile au picat pe ultima sută de metri. Conducătorul clubului din Bănie a decis să nu îl mai numească din cauza lipsei licenţei PRO. Marius Croitoru nu putea fi trecut, în acte, nici măcar antrenor secund.

Marius Croitoru, avertizat după ce a fost refuzat de Adrian Mititelu

Valeriu Iftime se aştepta ca Marius Croitoru să rămână în continuare fără echipă. A anunţat că tehnicianul în vârstă de 43 de ani va continua să fie blocat de FRF.

Croitoru nu putea să antreneze la Craiova, eu v-am zis. Fără licența PRO, nu are ce căuta pe bancă în Liga 1„, a declarat Valeriu Iftime pentru iamsport.ro.

Mai mult, Croitoru are şi uşa închisă la FC Botoşani. Iftime anunţă că nu ia în calcul să îl cheme la echipă, chiar dacă moldovenii sunt pe ultimul loc în Liga 1, fără victorie după 12 etape.

Reclamă

Alexa are toată susținerea mea, nu-l demit, e antrenorul meu„, a afirmat finanţatorul Botoşaniului.

În publicaţia deţinută de Adrian Mititelu se explică de ce mutarea a picat.

Revenirea lui Marius Croitoru la FCU a picat. Deși cele două părți erau ca și înțelese, urmând ca luni contractul dintre Croitoru si gruparea juveților să fie semnat, în cele din urmă totul a picat.

Reclamă 4 / 0/3

Ediție.ro vă informează că patronul alb-albaștrilor nu a agreat singura posibilitate ca Marius Croitoru să fie trecut în acte la FCU, după ce au fost făcute unele verificări. Cum, conform noului regulament acesta nu putea să fie angajat ca antrenor secund din cauza problemelor pe care le are cu carnetul de antrenor obținut în Moldova și nerecunoscut în România, varianta ca delegat nu a fost acceptată sub nicio formă de către patronul Științei”, au scris jurnaliştii de la editie.ro.

Mihai Stoica, reacție dură după ce Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova

Managerul general de la FCSB a declarat că nu a fost surprins de faptul că Marius Croitoriu nu o va pregăti pe FCU Craiova. De asemenea, Mihai Stoica este de părere că orice se poate întâmpla la echipa lui Adrian Mititelu, având în vedere modul în care acesta își conduce formația.

Mi se pare că orice e posibil. În materie de reluări Adrian Mititelu e numărul 1 mondial. A reluat de opt ori colaborarea cu Napoli. De ce nu ar fi fost episodul Croitoru acum? Croitoru e diferit de Napoli.

Cariera lui spune că e un manager, se ocupă de şi transferuri. Napoli doar antrena. Şi la FC Argeş Croitoru a girat pentru fotbalişti. Rezultatele sunt importante. Sunt antrenori şi în fotbalul mare care nu mai fac rezultate”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

În momentul de față, FCU Craiova, care nu mai are antrenor de aproape o lună, se află pe locul al 9-lea în Liga 1, cu 13 puncte obținute în cele 12 partide jucate. După pauza provocată de meciurile echipelor naționale, pentru olteni urmează duelul cu Poli Iași, din deplasare. Meciul se va juca pe data de 22 octombrie și va începe de la ora 15:30.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și